Ambassadeur Esmee Kikkert

Ambassadeur Esmee Kikkert
" Ik ben heel erg blij dat ik iets voor Dream4Kids en andere kinderen kan betekenen. Ik kijk er naar uit vele kinderen te verwelkomen op de eerstvolgende Clubdag!"

“DREAM4KIDS IS ER OOK VOOR MIJ GEWEEST”

Ik ben heel blij dat ik mij mag inzetten als kinderambassadeur voor Dream4Kids. Dream4Kids laat kinderen weer even kind zijn en laat hun grootste droom uitkomen, zodat ze even aan iets anders kunnen denken. De dromen en verhalen die de kinderen hebben raken mij heel erg, want Dream4Kids is er ook voor mij geweest toen op 8-jarige leeftijd mijn vader overleed. Dream4Kids verzorgde een geweldige Droomdag voor mijn zus en mij. Even een dag dat wij in het zonnetje werden gezet. Alles vergeten. Nu vele jaren later praten wij er nog over. Dankzij Dream4Kids was het weer mogelijk om een nieuwe start te maken!

“DE CLUBDAG VOELT ALS FAMILIE”

Elk jaar ging ik naar de Clubdag. Daar kwam ik oude bekenden tegen, maar ook een hele hoop nieuwe mensen. Vriendschappen werden gesloten. De Clubdag van Dream4Kids voelt als familie. Iedereen op de Clubdag heeft iets vervelends meegemaakt, maar zonder over de ellende te praten, begrijp je elkaar, zonder woorden. Dat is het mooie van deze dag.

En dan komt de dag dat je te oud wordt voor de Clubdag. Ik voelde mij enorm verbonden met Dream4Kids en wilde mij graag inzetten als vrijwilligster. Ik wilde de jongere kinderen ook zo’n mooie Clubdag geven, zoals ik ook had meegemaakt. Mijn werk als vrijwilligster doe ik met veel plezier. Op de Clubdag van 2017 op de vliegbasis van Volkel, werd ik gevraagd of ik voor Dream4Kids Kinderambassadeur wilde worden. Ik voelde mij zeer vereerd en heb geen moment getwijfeld. Volmondig heb ik ja gezegd. Ik ben heel erg blij dat ik iets voor Dream4Kids en andere kinderen kan betekenen. Ik kijk er naar uit vele kinderen te verwelkomen op de eerstvolgende Clubdag!

Esmee Kikkert

Facebook
Twitter
LinkedIn