Waarom sponsoren als bedrijf?

Je kunt als bedrijf Dream4Kids op verschillende manieren steunen. Hieronder vind je alvast een paar goede redenen om dat te doen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en als je dat wilt, denken we graag met je mee wat bij jouw bedrijf past. 

Waarom sponsoren

Er zijn diverse redenen waarom het voor jouw bedrijf interessant en voordelig is om een goed doel zoals Dream4Kids te sponsoren. 

Verhoog je naamsbekendheid 

Door Dream4Kids te sponsoren krijgt je bedrijf mogelijkheden om deze sponsoring te promoten en onder de aandacht te brengenNiet alleen via jullie eigen kanalen, maar uiteraard ook via onze online- en offlinekanalen.  

Bewustwording en zichtbaarheid 

Door het sponsoren van Dream4Kids of door gebruik te maken van de netwerken van Dream4Kids, denk bijvoorbeeld aan social media, bereikt jouw bedrijf een nieuw publiek. Je wordt voor meer mensen zichtbaar en je kunt zo je doelgroep verbreden.   

Breng je sociale verantwoordelijkheid onder de aandacht 

Door een goed doel te ondersteunen, laat je zien dat je je bezighoudt met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit draagt bij aan een positieve houding van het publiek ten opzichte van je bedrijf, maar ook aan een positieve houding van je medewerkers ten opzichte van je bedrijf. 

Je krijgt er zelf een goed gevoel van

Dit is waarschijnlijk het mooiste voordeel aan sponsoring van Dream4Kids. Je weet waar je het voor doet, namelijk voor kinderen met een trauma. Als je ziet wat jij als sponsor kunt bijdragen, dan geeft je dat gewoon een goed gevoel. Ook je medewerkers zullen zich hierdoor meer betrokken voelen.  

Fiscale voordelen 

Met een donatie aan Dream4Kids laat je zien maatschappelijk betrokken te zijn. Het is goed om te weten dat je giften fiscaal aftrekbaar zijn, als deze aan een aantal voorwaarden voldoen.

sponsoring in natura

Steun Dream4Kids met dienstenproducten, kennis of vrijwilligers. Van printpapier tot schoonmaakmiddelen, er is van alles nodig. En daar kan jij bij helpen!  

Benodigdheden in natura zijn onder andere: materialen voor evenementen zoals Cycle4Dreams en de jaarlijkse Clubdag, IT-benodigdheden, benzine, advertentieruimte, briefpapier voor mailings naar donateurs, en vrijwilligers, posters, folders, VVV-bonnen om mensen te bedanken, mobiele telefoons voor droomcoördinatoren en vrijwilligers, mobiele abonnementen et cetera. 

Wil je weten hoe jij kunt helpen of een afspraak maken? Neen dan contact op met Anke Cox, via anke@dream4kids.nl of per telefoon 0627102518.