Nieuw bestuurslid: Fransje Geers

Per 1 januari is Fransje Geers benoemd tot penningmeester van het bestuur van Dream4Kids. Fransje heeft een brede financiële achtergrond en kan met haar ervaring een mooie bijdrage leveren aan financiële vraagstukken van Dream4Kids. Fransje volgt Dorie de Rouw op die per 1 oktober is benoemd tot voorzitter van Dream4Kids. Dank aan Dorie voor deskundigheid de afgelopen jaren en gelukkig blijft zij onderdeel van het bestuur van Dream4Kids

Per 1 januari is Fransje Geers benoemd tot penningmeester van het bestuur van Dream4Kids. Fransje heeft een brede financiële achtergrond en kan met haar ervaring een mooie bijdrage leveren aan financiële vraagstukken van Dream4Kids. Fransje volgt Dorie de Rouw op die per 1 oktober is benoemd tot voorzitter van het bestuur van Dream4Kids. Dank aan Dorie voor haar deskundigheid de afgelopen jaren en gelukkig blijft zij onderdeel van het bestuur.

Fransje over haar benoeming :

Mijn naam is Fransje Geers vanaf 1 januari ben ik als bestuurslid betrokken bij Dream4Kids. Mijn focus ligt hierbij voornamelijk op financieel, fiscaal en juridisch vlak. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als zelfstandig adviseur voor ondernemende families.

Ik voel me vereerd dat ik me mag gaan inzetten voor Dream4Kids. Wat een ontzettend mooie doelstelling en wat een top team van betrokken mensen die dit allemaal mogelijk maken. Fijn dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Hier word ik echt enthousiast van!

Facebook
Twitter
LinkedIn