Over ons werk

In het woordenboek staat bij ’trauma’: 

trau·ma (de/hetv(m) en omeervoud: trauma’straumata)
1 verwonding
2 (psychologie) hevige geestelijke aandoening die een stoornis veroorzaakt

Het oplopen van een trauma kan niet altijd worden voorkomen. Het kan ontstaan zodra er iets ingrijpends gebeurt in het leven van een kind: het overlijden van een ouder, broertje of zus, een ongeluk, geweld of mishandeling. Maar ook gepest worden kan er toe leiden, dat een kind depressief wordt en onder behandeling komt te staan. 

Dream4Kids werkt samen met professionele hulpverleners die uit eigen ervaring vertellen over het helende effect van een Droomdag op kinderen. Deze ervaringsverhalen kun je hier terugvinden. 

In Nederland houden diverse instanties zich bezig met voorlichting, informatie, onderzoek en behandeling van trauma, kindermishandeling en veilig opgroeien. Wil je hier meer informatie over, dan kun je bij deze organisaties terecht. 

Samenwerking met een chocolade randje

Wij zijn enorm trots op onze leuke samenwerking met Olala Chocola Breda. Zij gaan ook dit jaar speciaal voor Stichting Dream4Kids prachtige, handgemaakte chocoladeletters maken van eerlijke en lekkere chocolade. Met een bestelling van deze speciale chocoladeletters steunt u Dream4Kids en helpt u ons nog meer Droomdagen te organiseren voor kinderen met een trauma tussen de 6 en 12 jaar. Helpt u ons mee zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen?

Of scan de QR-code en bestel!