Als bedrijf in actie komen

Als bedrijf kun je op verschillende manieren in actie komen voor Dream4Kids. Wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem contact op met Anke Cox, anke@dream4kids.nl of per telefoon op  073-6428890. Hieronder ter inspiratie een paar manieren waarop je ons met je bedrijf kunt steunen.

 

Doneren
Een financiële bijdrage is zeer welkom en de meest eenvoudige manier om Dream4Kids te steunen. Een donatie kan via deze website (button rechts bovenin) of door een bedrag rechtstreeks aan ons over te maken. Onze bankgegevens vind je onderin het colofon. Je kunt ons ook om een factuur vragen in verband met jouw boekhouding en de fiscale aftrekbaarheid. 

Als vrijwilliger aan de slag
Steeds meer bedrijven geven hun medewerkers ruimte om vrijwilligerswerk te doen en zo hun MVO-doelen te realiseren. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Zo kun je Droomdagen organiseren, fondsen werven of je kennis en expertise inzetten. Je helpt ook door Dream4Kids bekendheid te geven in jouw netwerk. 

Cause related marketing
Bij deze vorm van marketing ga je met jouw bedrijf een wederzijds voordelige samenwerking aan met ons als goed doel. Gedurende deze samenwerking wordt een product van jouw bedrijf gekoppeld aan Dream4Kids. Een win-win situatie! Uit onderzoek blijkt dat cause related marketing veel voordelen heeft:  

  • een positieve merkbeleving bij de klant
  • bedrijven worden sneller vertrouwd door consumenten
  • bij aankoop van een product waarbij de prijs en kwaliteit niet verschillen, kiezen mensen voor het product dat voor het goede doel wordt verkocht

Een mooi voorbeeld is Kerstpakkettenplaza. Zij leveren jaarlijks veel kerstpakketten aan bedrijven en doneren voor elk kerstpakket een bedrag aan Dream4Kids. De prijs van het kerstpakket blijft hetzelfde voor de klant en Kerstpakkettenplaza zorgt voor de donatie. 

Sportief aan de slag
Bedenk een eigen sportief initiatief of sluit aan bij een andere sportactiviteit en ga met meerdere medewerkers een sportieve uitdaging aan!  

Bedenk een eigen actie
Samen een actie doen voor Dream4Kids geeft een goed gevoel en verbindt. Met z’n allen aan de slag om kinderen met een trauma weer vertrouwen te geven op een positieve toekomst. Er zijn veel verschillende manieren waarop je in actie kunt komen voor Dream4Kids. Organiseer met collega´s een Droomdag, houd een veiling of verkoop een speciaal product voor Dream4Kids. Start een goede doelen-actie met jouw bedrijf en ga aan de slag voor een kind met een trauma. Wij denken graag met jou mee.