Vrijwilliger aan het woord: Marjolein van der Pol

Regelmatig stellen we één van onze vrijwilligers aan je voor. Wie zijn ze, wat drijft ze en waarom kiezen ze voor Dream4Kids? Deze keer is Marjolein van der Pol aan het woord. Ben je vrijwilliger voor Dream4Kids en wil je ook eens vertellen hoe leuk het is om iets voor ons te doen, meld je dan aan via: info@dream4kids.nl.

Waarom ben ik vrijwilliger bij Dream4Kids geworden?

Een gedachte die al veel langer door mijn hoofd ging, meerdere sociale contacten van mij hebben vrijwilligerswerk gedaan voor de stichting. Alle met hun eigen persoonlijke redenen, allen spraken met plezier en passie hierover.

Na een mooie, inspirerende informatieavond van de stichting hebben mijn collega en ik ons als duo ingeschreven. Mijn persoonlijke reden is ook dat ik graag nieuwe contacten opdoe en graag iets wil betekenen voor anderen.
Doordat er korte lijnen zijn met de vaste medewerkers van Dream4Kids, voel je je al snel betrokken en verantwoordelijk. Daar hou ik van.

Wat heb ik zoal gedaan bij Dream4Kids?

Ik heb vorig jaar zomer mijn eerste droomdag georganiseerd voor een meisje van 6 jaar, een mooie, liefdevolle ervaring.
Nu werk ik aan het realiseren van hopelijk een nieuw team van droomgidsen die diverse Droomdagen zullen gaan organiseren waar ik de rol van teamleider op me zal nemen.

Wat is mijn persoonlijke droom voor de toekomst? 

Het verbinden van mensen en elkaar versterken en dit samen met mijn prachtige gezin 😊.

Wat is mijn tip voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen bij Dream4Kids in de toekomst?

We zijn niet allemaal een professional maar creëren nieuwe herinneringen die een leven lang positiviteit brengen, met die gedachte kunnen we samen heel veel droomreizen realiseren.

  

Facebook
Twitter
LinkedIn