Dream4Kids x FIH-19

Word vrijwilliger

Leuk dat je interesse hebt om je voor Dream4Kids in te zetten.
Onze vrijwilligers hebben allemaal passie en liefde voor kinderen. Als je bij Dream4Kids aan de slag gaat als vrijwilliger, word je goed begeleid en houden we zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke kwaliteiten en ambities. Je kunt op allerlei manieren meehelpen.  

VRIJWILLIGER DROOMDAGEN (DROOMGIDSEN)

Als droomgids organiseer je, altijd samen met een andere droomgids, een unieke Droomdag. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de Droomdag, uiteraard met ondersteuning van Dream4Kids.

Wat ga je doen?
Je gaat met het kind in gesprek om te achterhalen wat zijn/haar mooiste droom is. Met deze input maak je het draaiboek voor de Droomdag. Binnen 6 tot 8 weken realiseer je de Droomdag en hiervoor verzamel je ook financiële middelen en sponsoring. Dream4Kids helpt je hierbij door o.a. een digitale collectebus (via Digicollect) op te zetten en je krijgt een startbedrag voor de Droomdag. Na afloop maak je een droomverslag met foto’s en stel je een fotoboekje samen als herinnering aan deze unieke dag.

Wie ben jij?
Als droomgids ben je minimaal 21 jaar en beschik je over een flinke portie creativiteit en organisatietalent. Je bent je ervan bewust dat je met een kwetsbare groep kinderen te maken hebt. Wil je helpen om dromen uit te laten komen? Meld je dan aan voor onze informatieavond. Stuur een mail naar info@dream4kids.nl

VRIJWILLIGER CLUBDAG

Dream4Kids verliest kinderen niet uit het oog. Dit is een belangrijk onderdeel van de missie van Dream4Kids. Elk jaar worden ze samen met hun familie/verzorgers uitgenodigd voor de Clubdag. Tijdens de Clubdag zijn er diverse activiteiten, workshops en optredens. Dit alles georganiseerd door de Clubdagcommissie. Vind jij het leuk om de Clubdag tot een onvergetelijke dag te maken? Meld je dan aan via info@dream4kids.nl.

 

VOG EN GEDRAGSCODE

Je inzetten voor Dream4Kids betekent dat je werkt met een kwetsbare doelgroep. Integriteit en zorgvuldigheid vinden we bij Dream4Kids erg belangrijk. Je dient daarom een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en onze gedragscode te onderschrijven.

Wil jij Dream4Kids als vrijwilliger helpen? (kort)

Leuk dat je interesse hebt om je voor Dream4Kids in te zetten. Onze vrijwilligers hebben allemaal passie en liefde voor kinderen. Als je bij Dream4Kids aan de slag gaat als vrijwilliger, word je goed begeleid en houden we zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke kwaliteiten en ambities. Je kunt op allerlei manieren meehelpen. Wil je meer weten? Meld je hieronder aan. Je wordt dan uitgenodigd voor de eerstkomende informatie avond (21 maart 2023)

  • DD slash MM slash JJJJ