Steun ons

Wil jij, als donateur, organisatie of school écht het verschil maken in onze samenleving en opkomen voor kinderen met een trauma? 
Lees hier hoe je Dream4Kids kunt steunen en je steentje kunt bijdragen.

Dream4Kids ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van donaties en steun van particulieren, sponsoren, organisaties en instellingen.

als DONATEUR

Word nu donateur en geef een kind weer vertrouwen in de toekomst. Jouw steun is onmisbaar in het realiseren van unieke Droomdagen voor kinderen met een trauma. Help je mee?

Kom in actie voor Dream4Kids! Je kunt ons helpen door een bestelling te plaatsen via Sponsorkliks, lege cartridges in te leveren, een sportieve challenge aan te gaan of een eigen actie te organiseren. Daarmee help je de dromen van kinderen met een trauma uit te laten komen.

als school

Help samen met jouw klas of school mee. Bedenk een actie, zamel geld in en help mee om de mooiste dromen van kinderen met een trauma uit te laten komen.

als organisatie

Als bedrijf, vereniging of serviceclub kun je op verschillende manieren bijdragen aan het leven van kinderen met een trauma.

Samenwerking met een chocolade randje

Wij zijn enorm trots op onze leuke samenwerking met Olala Chocola Breda. Zij gaan ook dit jaar speciaal voor Stichting Dream4Kids prachtige, handgemaakte chocoladeletters maken van eerlijke en lekkere chocolade. Met een bestelling van deze speciale chocoladeletters steunt u Dream4Kids en helpt u ons nog meer Droomdagen te organiseren voor kinderen met een trauma tussen de 6 en 12 jaar. Helpt u ons mee zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen?

Of scan de QR-code en bestel!