Kom in actie als particulier

Dream4Kids x FIH-174

Kom in actie voor Dream4Kids!

Je kunt ons helpen door een bestelling te plaatsen via Sponsorkliks, lege cartridges in te leven bij Recycleclub of een eigen actie te organiseren. Daarmee help je de dromen van kinderen met een trauma uit te laten komen. 

hoe kom ik in actie?

Als je wilt helpen om nog meer dromen te laten uitkomen, dan kun je zelf in actie komen. En dat waarderen we natuurlijk enorm! Wat zou je bijvoorbeeld kunnen doen…? Ter inspiratie een paar ideeën.
Wel even uitkijken dat je netjes binnen de coronaregels blijft. 
Sponsorkliks

Bestel via de SponsorKliks-pagina van Dream4Kids bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan Dream4Kids uitbetaald! U betaalt niets extra!

Recycleclub

Verdien geld door het inleveren van lege cartridges! Door uw HP-, Canon en huismerk cartridges in te leveren bij de Recycleclub ontvangt u een vergoeding. Deze vergoeding kun je direct doneren aan Dream4Kids. Daarnaast voorkom je ook dat lege cartridges verdwijnen op de afvalberg en worden hergebruikt!

Ideeën voor een actie

  • Ben je jarig, vier je een jubileum of ga je trouwen? Je kunt ervoor kiezen om, in plaats van cadeautjes, een donatie voor Dream4Kids te vragen.
  • Organiseer een etentje en vraag je gasten om, in plaats van een bloemetje of een fles wijn, een donatie aan Dream4Kids te geven.
  • Bak cupcakes, koekjes of iets anders lekkers en verkoop je baksels voor Dream4Kids.
  • Vraag jouw lokale supermarkt of je een emballageactie mag organiseren. Een poster voor de supermarkt hebben wij beschikbaar. Mensen kunnen dan hun statiegeldbonnetjes aan ons doneren.  Kleine moeite, en het levert vaak verrassend veel op!
  • Vraag of je een collectebus bij de bakker, slager of een andere winkel mag plaatsen.
  • Organiseer een bioscoopavond. Maak van je woonkamer een thuisbioscoop, zorg voor wat popcorn en snacks en vraag ‘entreegeld’ voor dit gezellige avondje.
  • Organiseer een veiling, bingo-avond, loterij, pubquiz, karaoke-avond.
  • Organiseer een musical, een dansvoorstelling of een modeshow en verkoop toegangskaartjes.

Heb je vragen over hoe je een actie kunt starten? Stuur dan een mail naar info@dream4kids.nl. Wij helpen je graag verder!

Word vrijwilliger