NATIZAPHOTOGRAPHY-15

“ik ga mijn handen écht niet meer wassen” zegt Armano, nadat hij van alle Feyenoordspelers een hand gekregen heeft.

De Droom

Voetballen is het belangrijkste wat er is voor Armano: Hij voetbalt zelf als aanvaller bij ASV Arnhem, voetbalt na schooltijd met zijn vriendjes en wil later profvoetballer worden. Feyenoord is zijn favoriete club. Zijn grootste droom is de spelers van Feyenoord ontmoeten en samen op de foto. 

Droomgidsen 

Maureen & Corine 

Droomdag

Dinsdagmorgen om 9.00 u stopt de limousine met grote letters ARMANO erop voor de school. Jace,  Maureen en Corine verrassen Armano in de klas en  samen met  zijn juf en klasgenootjes gaan zij naar buiten waar de limousine klaarstaat. Chauffeur Niels staat hen daar op te wachten, net als papa en Sjors.. Armano kan het niet geloven, het is zijn Droomdag. Er verschijnt een glimlach van oor tot oor op Armano’s gezicht en die is er eigenlijk de hele dag opgebleven. Beiden jongens stappen in de versierde limousine en zijn klaar om te vertrekken. Uitgezwaaid door de gehele klas gaan ze onderweg naar OTB Movement in Rotterdam . Onderweg genieten ze volop van Ufo snoepjes, zure matten en maken ze een hele fles Kinderchampagne soldaat. 

OTB Movement, Guido van de Moorselaar 

Om half 11 worden ze bij OTB Movement ontvangen door Guido van de Moorselaar. Guido geeft workshops Freestyle voetballen. Nog een stukje droom wordt werkelijkheid: Armano had in het droomhaalmoment aangegeven dat hij graag nog beter zou kunnen voetballen. En hij wil zich nieuwe voetbaltrucjes eigen maken. Zo’n workshop komt daarbij goed van pas.  

Guido heeft de jongens flink aan het werk gezet en allerlei trucjes aangeleerd. Moe maar zeer voldaan nemen Armano en Jace afscheid van hun instructeur, die overigens erg te spreken is over hun vaardigheden. 

Feyenoord

Volgende stop: De Kuip!  Armano, Jace ,de droomgidsen en fotograaf Natiza worden ontvangen door Feyenoord in de Kuip en mogen vóór de uitgebreide lunch in de Boardroom eerst nog gamen met een aantal e-sporters. 

Armano geniet met volle teugen en heeft al verschillende malen gezegd dat hij ‘echt heel blij is’. 

Na de lunch staat een rondleiding door het stadion op het programma. Alleen al het aanraken van de grasmat is heel speciaal, maar ook de kleedkamers, de spelerstunnel en het museum zijn interessant. 

Het hoogtepunt van de dag is toch wel de ‘Meet & Greet’ met alle spelers en de complete staf. Voor dit moment hebben de droomgidsen voor een Feyenoord shirtje en stiften gezorgd zodat alle spelers hun naam op het shirtje kunnen schrijven. 

Elke speler gaat met Armano op de foto en het ‘Steen-Papier-Schaar’ van de wedstrijd tegen Heracles van afgelopen zondag wordt ook met Armano gespeeld. Hij hoort er echt helemaal bij.“Al mijn vriendjes zullen wel jaloers zijn” zegt hij met nog steeds die brede glimlach. De bal die hij krijgt van Feyenoord, waar de spelers ook hun handtekening op hebben gezet, zal een dierbare herinnering zijn. 

Rond 4 uur wordt het tijd om afscheid te nemen.. Dan is er nog even een spannend momentje, waar is Armano?  Dan komt hij  triomfantelijk  aanlopen en geeft aan dat hij op zoek is gegaan naar Arne Slot (trainer) en met hem een dealtje heeft afgesproken. Dit is het moment voor de droomgidsen dat het doel van zo’n Droomdag behaald is. Beiden hebben Armano zien groeien. Dat hij geniet is duidelijk te zien aan zijn stralende gezicht, maar zo’n initiatief om een dealtje met Arne Slot af te sluiten getuigt van een toenemend zelfvertrouwen.  

De dag kan niet meer stuk, maar is nog niet over! 

AUDI RS6 en Mercedes G

 Bij de Kuip staat een Audi RS6 voor de terugreis klaar. Chauffeur Bas Heuvelmans zal het eerste deel van de terugreis naar Arnhem verzorgen in deze sportieve auto. Luisterend naar hun favoriete muziek genieten de jongens van de rit.  Het tweede deel van de terugreis wordt vervolgd in een Mercedes G.  

Silk Sushi & Asian Dining Arnhem 

Chauffeur Olivier van Mackelenbergh brengt het gezelschap  naar Silk Sushi & Asian dining in Arnhem. Hier is een  tafel gereserveerd voor Armano en Jace , maar ook Papa, Sjors, Marciano en Oma Ankie  schuiven aan.  Iedereen geniet hier van een heerlijke maaltijd – vooral Armano van zijn favoriete Sushi –  en van het feestelijke  toetjesbuffet. 

Afsluiting

De droomgidsen brengen de jongens naar huis.  

Armano zal nog heerlijk nadromen over deze dag. En dit geldt ook voor de droomgidsen die de impact van zo’n droomdag gevoeld hebben.  

Alle sponsoren enorm bedankt voor het mede mogelijk maken van deze fantastische dag. 

Sponsoren bedankt

Splendeur Limousines, chauffeur Niels 

Bas Heuvelmans: Audi RS6  

Olivier van Mackelenbergh: Mercedes G

Fieke Vos: tekstschrijver 

Facebook
Twitter
LinkedIn