GetImageashx8

Steun ons en win…

Dream4Kids steunen met een bijdrage en tegelijkertijd kans maken op mooie prijzen? Dat kan natuurlijk ook. 

We werken samen met de VriendenLoterij en met Lot of Happiness. Bij beide loterijen is het mogelijk om jouw eigen doel te kiezen, zodat je zeker weet dat jouw bijdrage bij Dream4Kids terecht komt.
En misschien win je wel een hartstikke mooi bedrag! 

lot of happiness

Lot of Happiness is een loterij die zich richt op goede doelen voor kinderen, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, veiligheid, een hogere kans op groei en eerlijke kansen voor kinderen in Nederland en daarbuiten. 

Als je een lot koopt,  kun je zelf kiezen welk goede doel je wilt steunen en dus rechtstreeks meespelen voor Dream4Kids. Meer weten of meespelen? Klik hier voor meer informatie

 

Samenwerking met een chocolade randje

Wij zijn enorm trots op onze leuke samenwerking met Olala Chocola Breda. Zij gaan ook dit jaar speciaal voor Stichting Dream4Kids prachtige, handgemaakte chocoladeletters maken van eerlijke en lekkere chocolade. Met een bestelling van deze speciale chocoladeletters steunt u Dream4Kids en helpt u ons nog meer Droomdagen te organiseren voor kinderen met een trauma tussen de 6 en 12 jaar. Helpt u ons mee zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen?

Of scan de QR-code en bestel!