Cycle4Dreams

Als wielrenner heb je ongetwijfeld een droom: een keer de Amstel Gold Race fietsen, de Alpe d’Huez beklimmen of de Mont Ventoux bedwingen. 

Als je die droom wilt verwezenlijken en tegelijkertijd geld wilt inzamelen voor Dream4Kids, doe dan mee met ons jaarlijkse wielrenevenement Cycle4Dreams.

 

Fiets je mee?

Een sponsortocht met als doel zoveel mogelijk dromen van kinderen met een trauma waar te maken. Als deelnemer betaal je € 300 deelnemerskosten. Dit bedrag is inclusief 3 hotelovernachtingen, wielrenshirt, diner op vrijdag en BBQ op zaterdag, voedingsrepen en motor- en medische begeleiding tijdens het evenement. Naast deze deelnemerskosten wordt van iedere deelnemer gevraagd om een minimum sponsorbedrag van € 250 op te halen. Al het sponsorgeld komen ten goede aan Dream4Kids. Fiets je mee? Kijk voor meer informatie op de website van Cycle4Dreams.

Cycle4Dreams wordt sinds 2016 georganiseerd en elk jaar staat een andere berg in Frankrijk, Italië of Spanje centraal. Jaarlijks wordt op deze manier ruim € 40.000 ingezameld voor Droomdagen.