Dream4Kids x FIH-37

Medewerkers als vrijwilligers

Droomdagen worden bij Dream4Kids georganiseerd door vrijwilligers: de droomgidsen. Als bedrijf kun je met een aantal collega’s, met je team of afdeling ook Droomdagen organiseren. Steeds meer bedrijven geven hun medewerkers de mogelijkheid om een percentage van hun werktijd aan vrijwilligerswerk te besteden. Bij ons word je goed begeleid en we houden zoveel mogelijk rekening met persoonlijke kwaliteiten en ambities.

VRIJWILLIGER DROOMDAGEN (Droomgids)

Als droomgids organiseer je, altijd als duo met een andere droomgids, een unieke Droomdag. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de Droomdag. Uiteraard met ondersteuning van Dream4Kids.

Wat ga je doen?
Je gaat met het kind in gesprek om de achterhalen wat zijn of haar mooiste droom is. Met deze input maak je het draaiboek voor de Droomdag. Binnen 6 tot 8 weken realiseer je de Droomdag en hiervoor verzamel je ook financiële middelen en sponsoring. Dream4Kids helpt je met tips en advies, je krijgt een digitale collectebus (via Digicollect) zodat je makkelijk donaties kunt binnenhalen en we geven je een startbedrag mee voor de Droomdag. Na afloop maak je een droomverslag met foto’s en stel je een fotoboek samen voor het kind als tastbare herinnering aan deze unieke dag.

Wie ben jij?
Als droomgids ben je minimaal 21 jaar en beschik je over een flinke portie creativiteit en organisatietalent. Je bent je ervan bewust dat je met een kwetsbare groep kinderen te maken hebt. Wil je helpen om dromen uit te laten komen? Meld je dan aan voor onze informatieavond, stuur een mail naar info@dream4kids.nl

Kwetsbare doelgroep
Je inzetten voor Dream4Kids betekent dat je werkt met een kwetsbare doelgroep. Integriteit en zorgvuldigheid vinden we bij Dream4Kids erg belangrijk. We werken daarom met een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een gedragscode, die je moet ondertekenen als je voor ons aan de slag wilt. 

VRIJWILLIGER CLUBDAG

Dream4Kids verliest kinderen niet uit het oog. Dit is een belangrijk onderdeel van de missie van Dream4Kids. Elk jaar worden ze samen met hun familie/verzorgers uitgenodigd voor de Clubdag. Tijdens de Clubdag zijn er diverse activiteiten, workshops en optredens. Dit alles georganiseerd door de Clubdagcommissie. Vind jij het leuk om de Clubdag tot een onvergetelijke dag te maken? Meld je dan aan via info@dream4kids.nl.