Nieuw lid comité van aanbeveling John Schrederhof

John Schrederhof heeft in de afgelopen 25 jaar ruim 25.000 mensen uit 28 landen begeleid in hun proces van bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei. Op dit moment begeleidt hij met zijn organisatie Zelfbewust Academy vooral die mensen die iedere dag bijdragen aan het bewustzijn en welzijn van anderen, zoals psychologen, coaches en artsen bijvoorbeeld. Zelfbewust Academy biedt hen programma’s om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen op mentaal, emotioneel, fysiek en spirituele gebied. Ook begeleidt hij (al 20 jaar) leiders van bedrijven en directieleden van multinationals bij de ontwikkeling van persoonlijk en interpersoonlijk leiderschap. 

John is daarnaast oprichter en directeur van Holos Recovery Retreats en het Centrum voor Transformatieve Therapie, twee samenwerkingsverbanden van psychologen die mensen begeleiden met langdurige mentale, emotionele of psychosomatische klachten, die in korte tijd een doorbraak willen creëren in de kwaliteit van leven. 

John is daarnaast oprichter van stichting Happy Generation, waar hij met zijn collega’s belangeloos jongvolwassenen (tot 25 jaar) begeleidt die zichzelf verder willen ontwikkelen en een leven willen creëren dat hen lief is, iets wat niet vanzelfsprekendheid is voor een generatie die voor ongekende uitdagingen staat. 

John is oprichter van de stichting Dream4Kids, die dankzij de inzet van vele mensen jaarlijks vele dromen van jonge kinderen met een traumatische ervaring organiseert’

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dream4Kids & BrandConnection
Presenteren:

Het Charity Inspiratie Seminar “Dromenjagers”

Dinsdag 26 maart 2024, Parktheater Eindhoven

Met vele inspirerende sprekers!

"Dromenjagers" Programma

12.30 inloop en lunch 

13.15 aanvang programma 

15.00pauze

15.30 vervolg programma

18.00 borrel en napraten