julian5

Julian zijn Droom komt uit mooie auto’s, Lego bouwen en lekker eten

Droomdag

Eindelijk was het zover! Nadat hij een paar maanden terug de Droomdag van zijn zusje had meegemaakt was het nu de dag van Julian. Hij had al een beetje kunnen ‘spieken’ bij zijn zusje en toen de droom van Julian gehaald werd had hij al helemaal bedacht wat hij op zijn dag wilde gaan doen!  

Julian wist in ieder geval zeker dat hij net als zijn zusje ook in een Tesla wilde zitten en het liefst met dezelfde chauffeur! Dat lieten de mensen van www.teslawensrit.nl zich geen twee keer zeggen en op de dag zelf kwam dezelfde chauffeur met de Tesla voorrijden! Net als een ontzettend gave Audi TT die super hard kon rijden! Dat werd natuurlijk ook gedaan!  

Mcdonald’s

We reden naar de McDonald’s in Moordrecht waar ze een hele aparte ruimte voor ons hadden gereserveerd. De tafel was mooi gedekt en er werd heerlijk gegeten! Als hele grote verrassing mochten Julian, zijn zusje en het beste vriendinnetje van Julian een kijkje nemen in de keuken, iets wat echt bijna niemand mag! En niet alleen dat….ze mochten ook hun eigen ijsje maken! Het werden de mooiste creaties!  

Lego

Na heerlijk geluncht te hebben stapten we de gave auto’s weer in om door te rijden naar Scheveningen. Julian is namelijk een enorme LEGO fan en een bezoek aan het Lego Discovery Center in Scheveningen. Hij had ook een soort draaiboekje gemaakt wat hij graag verfilmd zou willen hebben. Niels Hoebers heeft hier een fantastisch filmpje van gemaakt! Omdat het de dag zelf nog niet klaar was heeft hij een heel leuk filmpje ingesproken voor Julian gemaakt om hem heel veel plezier te wensen. Het filmpje zelf heeft Julian inmiddels ontvangen en dat vond hij super gaaf! Bij het Lego Discovery Center werden we als VIPS welkom geheten en ook hier kregen we een eigen ruimte waar we ons in de hectiek even terug konden trekken. Het was zó gaaf daar! Er werd gebouwd door de kinderen en er waren super leuke attracties waar het gezin in ging. Wat hebben ze genoten!  

Als je dan toch in Scheveningen bent is het ook heel fijn om even lekker uit te waaien op het strand. En dat is ook wat we hebben gedaan. De kinderen hebben gerend en lekker genoten van de buitenlucht en de zee en het strand.  

Lekker eten bij Atlantis

Toen werd het tijd om weer de auto’s in te stappen. Julian had namelijk nog één ding heel duidelijk aangegeven; hij wilde net als zijn zusje eten bij Atlantis in Arnhem. Een restaurant waar je lekker alles kan pakken wat je lekker vindt, van sushi tot kroketten en van salade tot chocolade met aardbeien. Wat een feest! Hier hebben we met z’n allen lekker gesmuld. 

Na zo’n dagje begint de vermoeidheid dan toch ook wel toe te slaan en na het eten zijn we met z’n allen lekker naar huis gegaan en hebben we afscheid van elkaar genomen. Julian gaf aan een hele toffe dag te hebben gehad en ook de rest van de familie heeft genoten! Een hele fijne dag om met een glimlach op terug te kijken!  

Sponsoren bedankt!

Facebook
Twitter
LinkedIn