thumbnail_IMG_4173

Bella’s roze Droomdag

de Droom

We ontmoeten Bella, een enthousiaste 11-jarige groep 8-er, bij haar thuis. Haar kamer is helemaal in Koreaanse stijl & San Rio. We hebben ook een aantal cadeautjes voor Bella meegenomen waarvan we zeker wisten dat ze hier dol op is: Glitter, oogschaduw, een roze wolkenkruik en een grote letter B. Ze vertelt ons dat ze ook houdt van Pusheen knuffels, Hello Kitty en Anime. Bella heeft zich gekleed in Kawaii stijl. Ze is waarschijnlijk één van de grootste fan van Black Pink en roze is haar lievelingskleur. Chupa Chup roze is haar lievelingsdrankje en ze houdt ook erg van sushi. Met al deze info gaan we aan de slag om er een speciale Droomdag van te maken verzekeren we haar. 

Droomgidsen

Khelsey en Jessica 

De Droomdag

Woensdagochtend verrassen we Bella in de klas op school, want haar Droomdag staat letterlijk voor de deur. Haar moeder wacht op het schoolplein, want zij mag ook zeker niet ontbreken op deze prachtige dag. We hebben een heerlijke taart om in de klas uit te delen, iedereen smult ervan. Daarna lopen we met Bella naar buiten waar haar klasgenootjes in een haag staan opgesteld met de handen gevormd in een boog. Bella loopt er vrolijk onder door via de roze loper naar de roze limo. De eerste verrassing is geslaagd. Van tevoren hebben we een snoeppakket opgehaald, die kregen we aangeboden door Jamin in Bergen op Zoom. De limo hebben we gevuld met cadeautjes voor haar: Japanse chopsticks, blikjes chupa chup, kinderchampagne en natuurlijk dat heerlijke snoeppakket. Onderweg laat Bella haar favoriete muziek van Black Pink aan ons horen onder het genot van de glaasjes kinderbubbels. De rit alleen al is één groot feest! 

Hairish Rotterdam

Omdat ze zo van anime houdt krijgt ze een heuse make-over bij Hairish in Rotterdam, haar tweede verrassing. We worden ontvangen door de eigenaresse en krijgen een gezellig drankje aangeboden. Bella mag plaatsnemen in de comfortabel kappersstoel. Ze wordt geknipt, gestyled en geverfd met hoe kan het ook anders: Roze plukken, helemaal in anime stijl. We hebben zo’n 2,5 uur gewacht op het moment suprême, maar dat is ook zeker de moeite waard. Wat ziet ze er prachtig uit met haar nieuwe look! Op het einde krijgt de kapster nog een doosje heerlijke chocolaatjes, die we ondertussen bij een zaakje hier om de hoek voor haar hebben gekocht. Bella is superblij en bedankt de kapster. Bij het weggaan zegt ze tegen haar dat ze het supertof heeft gedaan! 

High tea

Eenmaal buiten lopen we naar de Nishimarket voor haar derde verrassing. Ze mag voor een heel mooi bedrag een outfit en spulletjes uitzoeken in de winkel. Ze kiest voor gummetjes, een Black Pink poppetje en een geweldige Kawaii stylish outfit. Anouk maakt nog wat prachtige foto’s van Bella in haar nieuwe outfit en nieuwe hairlook. Vervolgens mogen we aan tafel waar de High Tea op ons wacht. Een gezellige gedekte tafel helemaal in Koreaanse stijl. Als eerste beginnen we met de zoete ronde. Een etagère gevuld met mochi, ijs, bruine bonen cake en andere lekkernijen. We laten het ons heel goed smaken. Daarna volgt ronde twee. Lekker hartige hapjes zoals gyoza, edammerboontjes en loempia’s. We genieten van de geurende Jasmijn thee en de andere drankjes. Anouk maakt ondertussen nog wat leuke foto’s van dit theetafereel en er wordt volop gekletst. De jurk vindt ze geweldig en doet ze binnenkort aan naar school! 
Bella heeft nog nooit een Dragonfruit drankje geproefd dus die zijn we even later nog bij een andere zaak gaan halen die toevallig vlakbij om de hoek zit. Ook deze vindt ze superlekker!   
 
Chauffeurs Arnoud en Ad van de Tesla Wensrit staan ons op te wachten met twee Tesla’s Model 3. Zij brengen ons naar Roosendaal om deze mooie Droomdag lekker af te sluiten.

Wereldse Gerechten

Na een gezellig ritje in de Tesla’s komen we aan bij Wereldrestaurant A17 in Roosendaal. We zoeken een mooi plekje uit waar we met z’n vijven kunnen zitten. We kijken onze ogen uit, want er is zoveel keus aan lekker eten! Bella pakt haar nieuwe chopsticks erbij en maakt zich klaar om ze in te wijden en gaat zonder twijfel voor de heerlijke sushi! Ze sluit af met citroenijs om haar smaakpapillen weer in balans te krijgen. 
Nadat we allemaal onze buik goed gevuld hebben rekenen wij af en nemen afscheid van elkaar. Wat een prachtige dag is het geweest zegt Bella en bedankt ons nogmaals van harte. Ze vond het kei leuk! 

Sponsoren bedankt!

Facebook
Twitter
LinkedIn