test

Voor 1 dag een superster op de catwalk

Jaelynn houdt van Karten en wil graag als een superster op de catwalk.

Droomgidsen:

Chiara en Jori

De verrassing; limousine

Vandaag is de droomdag van Jaelynn. Gezinsouder Edith is aanwezig, evenals de broer van Jaelynn, haar vriendinnetje Maud en nog andere kinderen van het gezinshuis. Droomgidsen Chiara en Jori gaan op pad om haar in stijl te verrassen. En hoe! Jaelynn wordt opgehaald met een limousine! Wauw! Ze is door het dolle heen, rent er meteen naar toe, en is verbaast en verrast tegelijk. Ze roept steeds opnieuw: ‘ik heb zo’n geluk!’. Jaelynn is niet de enige die zo enthousiast is. Alle kinderen van het huis zijn helemaal weg van de limousine. Er wordt besloten om eerst nog wat rondjes te rijden door de buurt, zodat alle aanwezige kinderen ook even van de limousine ervaring kunnen genieten. Daarna gaat de droomdag van Jaelynn van start en is zij degene die instapt en, samen met het dreamteam en Maud, op pad gaat met de limousine. Binnen kijkt Jaelynn haar ogen uit. Wat chique is het! Er volgt nog een leuke verrassing. In de limo liggen Macarons met een foto van Jaelynn en er is kinderchampagne. De meiden voelen zich echte supersterren en smullen ervan. Tijdens het smikkelen en rondkijken zegt Jaelynn tegen het dreamteam dat ze hoop dat ze gaan karten…

Planet Awesome in Nijmegen

Jaelynn heeft een voorspellende blik want ze gaat echt karten! Ze is zo blij. Bij Planet Awesome in Nijmegen mag ze samen met Maud twee keer karten. Ze zetten de helm op en luisteren naar de uitleg van de medewerkers. Dan gaan ze van start. Jaelynn blijkt een natuurtalent. Tijdens haar eerste race is ze de snelste, van de hele dag! En de 4e van die maand. WOW! Ze rijdt met maximale snelheid zelfverzekerd over de baan en geniet er zichtbaar van. Daarna is het wachten op ronde 2, maar ze hoeven zich niet te vervelen. Ze spelen gewoon wat andere games. De favoriete game was waarbij ze, zittend op een echte motor, voor zich op het scherm over een baan racen. In de bochten moet je dan goed mee leunen. Dat lukt de meiden prima. Daarna nog een laatste ronde karten. Wat fijn om zo snel te racen en iedereen in te halen. Met rode wangen van de warmte komen Jaelynn en Maud de kartbaan weer af. Karten maakt behoorlijk hongerig dus het team gaat samen lunchen, ook bij Planet Awesome. Jaelyn kiest een kindermenu met friet, bittergarnituur en sluit af met een waterijsje. Een overheerlijke lunch dus!

Na de lunch vervolgt het dreamteam de weg. Ditmaal met een vrolijke, rode Fiat 500. Op naar de volgende locatie.

Eetcafe “de Zon” in Overasselt

Ze rijden verder naar Eetcafé “de Zon” in Overasselt. Hier is een zaal gereserveerd speciaal voor Jaelyn. Die zaal ziet er feestelijk uit! Overal hangen ballonnen en slingers en er is zelfs een ballonnenboog. Ook staat er een make-up tafel en een catwalk. Jaelynn en Maud krijgen hier een make-over en modeshow cadeau! Wat zijn ze enthousiast. Visagist Femke is aanwezig voor de haren van de meiden en om ze op te maken. Allebei laten ze de haren invlechten. Daarna de make-up. Jealynn gaat voor de turquoise oogschaduw; dat is haar lievelingskleur. Ook krijgt ze roze lipgloss. Dreamgidsen Chiara en Jori helpen een handje mee. Zij lakken de nagels van de meiden in een fel kleurtje. Vervolgens gaan ze naar de kledingzaak “Shoeby” in Wijchen. Hier mogen Jaelynn en Maud twee setjes kleding te leen uitkiezen. Na de hele winkel te hebben gezien kiezen ze hetzelfde T-shirt uit. Jaelynn wil er een korte broek bij en Maud een rok. Ze zijn er klaar voor!

Modeshow

Daarna terug naar Eetcafé “De Zon” om te oefenen op de catwalk. Er komt een fotograaf om een heuse fotoshoot te maken! Ook druppelen langzaam familieleden en vrienden binnen; zij zijn het publiek bij de modeshow! Jaelynn geniet van het moment. Tijdens de modeshow heeft ze een grote glimlach op haar gezicht. De meiden hebben zelf de muziek uitgekozen waarop ze over de catwalk lopen. De volgende liedjes komen voorbij: “Automatisch” van Antoon, “Krantenwijk” van Lil’ Kleine. Zelfs in de pauze is er aan een liedje gedacht: “Pizza met ananas” van Snelle. Het publiek is laaiend enthousiast. Ze houden borden omhoog met daarop de namen van Jaelynn en Maud. In de hele ruimte hangen posters van mega formaat. Ze staan helemaal in de spotlight en hebben zichtbaar plezier. Na afloop krijgen alle aanwezige kinderen een ijsje.

Afsluitend diner

Na de modeshow wordt er, in dezelfde ruimte in Eetcafé “de Zon”, met een kleine club gegeten. Jaelynn is gek op kipcorn, dus die zat er natuurlijk bij! Met friet, ook altijd lekker. De dag wordt afgesloten met een enorme beker met drie bolletjes ijs. Daaruit steekt feestelijk vuurwerk! Dan volgt nog één grote verrassing. De droomgidsen Chiara en Jori laten aan Jaelynn weten dat zij het uitgezochte setje kleding van “Shoeby” mag houden!!!!! Jaelynn is helemaal perplex en erg blij.

Sponsoren, bedankt!

De Droomdag van Jaelynn zou nooit zo’n groot succes zijn geweest zonder:

Eetcafe “de Zon” Overasselt (Visagist, kapster Femke van Gruijthuijsen; coach Ise Geurds)

Christina Eichelsheim (fotografie)

Facebook
Twitter
LinkedIn