DSC01915

Prinses Kiki’s roze Droomdag vol hoffelijke verrassingen

DE DROOM

Kiki droomt ervan om een dag als een prinses door het leven te gaan, vol roze, verwondering en bovenal te zwemmen als een echte zeemeermin. 

DROOMGIDSEN

Natalie & Karin, hebben alles in het werk gesteld om Kiki’s droom te realiseren en fotograaf Debbie is erbij om deze droomdag op de foto vast te leggen.  

Als voorproefje op deze prachtige dag en om het lange wachten wat te verzachten, mocht Kiki met haar moeder en zusjes naar de bioscoop om de nieuwste film ‘De kleine zeemeermin’ te zien. Deze filmbelevenis werd geheel verzorgd inclusief heerlijke versnaperingen en gifts door Kinepolis in Den Bosch. 

DE DROOMDAG

Kiki heeft speciaal voor deze dag een aftelkalender gemaakt. 6 juli, vandaag is het zo ver! En ja hoor, na de gymles wachten we haar op met een roze assepoesterkoets, prachtige zwarte paarden én koetsiers. De koetsier vraagt Kiki om het muiltje te passen… en natuurlijk past het als gegoten. Het feest kan beginnen en we ontkurken de kinderchampagne! De roze trommel met lekkers van de Jamin Veldhoven wordt hartelijk in ontvangst genomen en goed genuttigd tijdens de gehele rit. Voordat we met de koets vertrekken is er nog een verrassing voor Kiki: De beroemde Bellinga’s, bekend van TikTok en Youtube, hebben haar een mooie foto toegestuurd en een zelfgemaakte kaart om haar een fijne dag toe te wensen. En blij dat ze ermee is! 

Met de koets maken we een tour door de wijk. Alle voorbijgangers worden door prinses Kiki en haar gevolg koninklijk toegezwaaid en er wordt enthousiast teruggezwaaid. 

ZEEMEERMINNENZWEMLES 

Na terugkomst bij school staat er een roze Fiat 500 voor haar klaar om naar de volgende droomstop te rijden: Optisport Den Donk in Oisterwijk. Daar krijgen de meiden een privé Zeemeerminzwemles. Met alles erop en eraan: zeemeerminponcho’s, bikini’s, slippertjes en niet te vergeten een heuse zeemeerminnenstaart. Dank aan alle lieve sponsoren.  

Kiki kan er geen genoeg van krijgen: En nog een keer duikt ze onder water onder de hoepel door om de ringen op te duiken. Eenmaal weer op het droge krijgt zij een diploma uitgereikt: Een échte Zeemeermindiploma.

Buiten staat de volgende verrassing op ons te wachten: Een heuse roze limousine! Dolblij stappen de twee zeemeerminnen in, de Spotify playlist met de Bellinga’s gaat aan en feesten maar! We hebben wel honger gekregen van al dat duiken, dus op naar de Mac in Udenhout voor haar lievelingslunch: een Happy Meal. Wie wordt daar nou niet blij van? Karin vraagt aan Kiki: “Ben je een beetje aan het genieten?” “Een beetje? Heel veel aan het genieten!” antwoordt ze. 

PRINSESSEN BEAUTYUURTJE 

We vervolgen de rit in de limo richting Kids Beautypark. De twee Prinsesjes worden warm verwelkomd met een heerlijk voetenbadje en een relaxte pedicurebehandeling, ondertussen smullend van een etagère vol lekkers. Ze krijgen een chocolade masker en een gezichtsmassage. “Wat kietelt dat!” Hun nagels worden gelakt in de kleur roze misschien??? NEE hoor ze kiezen voor goud en paars.” Nog wat roze make-up en eyeliner om het hele feest compleet te maken. Uit de vele prachtige prinsessenjurken van Prinsessendroom die door de meiden worden geshowd op de catwalk mag Kiki de mooiste kiezen die ze mag houden. In haar nieuwe roze (What else 😉) prinsessenoutfit, compleet met tiara en hakjes rijden we naar het treinstation in Breda voor zo’n heerlijke Bubble Tea in aardbeiensmaak. Tja, je moet het toch een keer geproefd hebben.

DE EFTELING 

Op naar het volgende sprookjesavontuur. En waar kan dat anders dan de Efteling! 

Eerst gaan we chique dineren in het restaurant van het Efteling Hotel. Uit het Kleine Zeemeerminmenu kiezen de dames een heerlijke pasta bolognese. Het laat zich goed smaken en snel slurpen ze de laatste slierten naar binnen om op tijd te zijn voor de sprookjesachtige theatershow CARO. 

Aangekomen bij het Efteling Theater staat een heuse lakei ons op te wachten. Hij is zichtbaar onder de indruk van de mooie prinsessenverschijning van Kiki en begeleidt haar naar binnen. In het theater wordt het op een gegeven moment muisstil. Sssttt, de show gaat beginnen. Wat een pracht en praal. De hele show staat vol acrobatiek, zang en dans gepaard met een ongelooflijke watershow. De twee prinsessen blijven maar kwebbelen tijdens de show hoe indrukwekkend ze alles vinden.  

Na de show volgt een ‘meet and greet’ met de hoofdrolspelers achter de schermen. Ze mogen op en in alle decorstukken klimmen en krijgen alle geheimpjes van de show te horen. Maar tegen niemand vertellen hoor fluisteren ze tegen de twee. 

Uitgezwaaid door de lakei komt er dan toch echt een einde aan deze geweldige Droomdag. Thuis gekomen vertellen ze beide vol enthousiasme over alle verrassingen van deze dag. Haar vriendinnetje vat perfect samen hoe zij deze dag heeft beleefd: “Wij zijn twee echte bofkonten!”

ALLE SPONSORS ENORM BEDANKT!!

Roze Fiat van Gaby

Diëgo tekstschrijver

Facebook
Twitter
LinkedIn