Naomi-119

Naomi voelt zich een prinses op haar Droomdag

“Dit is, denk ik, echt de mooiste dag van mijn leven!”

Droomgidsen:

Ellen en Nicole

Als een prinses thuis opgehaald worden

Eindelijk is de dag daar! De dag waar Naomi al zó lang naar uitgekeken heeft! Haar droomdag met alles wat ze leuk vindt!

’s Ochtends staan Nicole en Ellen van Dream4Kids voor de deur en staan Naomi, haar vriendinnetje Jana en haar broertje Julian al volop te stuiteren. Ze zijn er helemaal klaar voor! Nicole heeft prachtige jurken meegenomen en Naomi en Jana kiezen er eentje uit. Naomi kiest voor de kleurrijke uniform jurk met tule en Jana gaat voor de blauwe Elsa jurk. Het zijn net twee prinsesjes. Daarna worden door Ellen de nageltjes van de meisjes mooi gelakt en worden ze opgemaakt met de kleuren die ze mooi vinden. Dan horen ze iets de straat in rijden….WAUW! Het zijn twee super mooie Tesla’s die ook nog eens versierd zijn! Waar zouden ze naartoe gaan??

Jaaaaa! Ze rijden naar een super leuk pannenkoekenhuis waar ze overheerlijk eten, spelen, kleuren en genieten! Iedereen is benieuwd welke pannenkoek Naomi gaat kiezen. Na de menukaart te hebben bestudeerd, kiest ze uiteindelijk voor… een tosti. Die wordt als extra verrassing geserveerd met vuurwerk erop. Naomi wordt er een beetje verlegen van. Na rijp beraad tussen Julian, Jana en Naomi krijgt de tosti “een dikke tien”.

Versierde taart en de knikkerbaan

Maar heee…we gaan toch niet alleen naar een pannenkoekenhuis? Natuurlijk niet! Ze rijden vrolijk verder naar… een bakkerij! Hier worden ze super goed ontvangen en Naomi, Jana en Julian mogen naar hartenlust taarten gaan versieren. Dit vinden ze leuk! Ze maken de mooiste taarten! Naomi maakt een hele grote prinsessentaart, met een blauwe jurk van fondant. Hij wordt helemaal tot in de puntjes afgewerkt met een kroontje, een armband en witte sterren op de jurk. Julian maakt een creatieve, groene voetbaltaart en Jana gaat heel geduldig aan de slag met een eigen prinsessentaart. We nemen afscheid van Angelique en Frendy die er voor hebben gezorgd dat dit alles mogelijk was en we rijden richting Nijmegen. “Wat is daar dan?”, vraag Naomi zich af.

Naomi houdt van knikkerbanen en het liefst van die grote! Nou, die is er eentje in Nijmegen en wel die van Jelle Bakker, die bekend staat om zijn knikkerbanen. Hij heeft met zijn broer en twee andere jongens, die hem mee helpen, zelfs een filmpje ingesproken voor Naomi, wat lief! Nadat ze hier rondkijken, plezier hebben en foto’s maken (ook bij de mooie Tesla’s!) heeft iedereen wel honger gekregen.

Met z’n allen eten bij…

En…wat is er leuker en lekkerder dan eten bij je favoriete restaurant Atlantis en wat geniet iedereen! De keuze is reuze; sushi, frietjes, kippetjes, wokken… teveel om op te noemen. Na al dat lekkers volgt de laatste verrassing; een mooi opgemaakt bord vol zoete toetjes, met een speciale chocolade tekst voor Naomi’s Droomdag. Met volle buik gaan we weer naar huis waar Naomi, Jana, Julian en papa en mama nagenieten van deze dag.

Sponsoren bedankt!

Stichting LemonPie

Tekstschrijver: Ellen Commissaris

Facebook
Twitter
LinkedIn