Processed with VSCO with m5 preset

Klimwonder Dion houdt van karten en is gek van ezels

Droomdag

De sfeer komt er al goed in wanneer Dion in de ochtend feestelijk met allerlei versiering, vlaggetjes en confetti wordt opgehaald. Maar eerst gaan we taart eten: een IEJOOR taart. Want Dion Houdt van dieren en speciaal van ezels. Dion Snijd jij de taart aan voor jou Droomgezelschap?

Zijn vriend Chris, zijn eigen moeder ende moeder van Chris gaan vandaag mee op stap. Dion en Chris krijgen allebei een tas met snoep voor onderweg. Op en om zijn er ook om hen uit te zwaaien. Maar vóór we vertrekken is er nog een videoboodschap. Nee, dat kan niet waar zijn: een persoonlijk bericht van zijn favoriete YouTuber DANTE. Speciaal aan Dion? Hij is er even stil van. Aan het droomgezelschap wordt de knuffelhond PACO – bekend van de YouTube-serie-serie: Rutger, Thomas en Paco -toegevoegd. Zo lief. Ja, de dag begint goed.

In een Hummer limousine naar de kartbaan 

Met een echte VIP Limousine op weg. Het kan niet op, ook nog kinderchampagne en dan in zo’n mooie auto. Even op adem komen. Rustig op weg naar de kartbaan.  Wat is dit gaaf, zelf in een kartauto racen. Dat heeft Dion altijd al willen doen.  Dus hij gaat er dan ook vol voor. Remmen, gas geven, alsof hij ervoor getraind heeft. Kan hij zijn moeder ook inhalen? Het moet gezegd: je hebt talent, Dion! 

Processed with VSCO with m5 preset

Er staat een Audi Q8 e-tron te wachten om naar de lunchplek te rijden 

Hee, daar staat weer een andere stoere auto klaar, nu om naar de lunchplek te rijden. In het Markelose landschap en in het gezelschap van een ezel en dalmatiërs. Nee, een lange wandeling zit er even niet in. Nu is het tijd om echt uit te kunnen rusten en te genieten van zijn lievelingseten: sushi-lunch. Zo fijn om tussendoor de ezel te kunnen knuffelen. 

Klimbos

Voldoende uitgerust en met een goedgevulde maag is het moment aangebroken om afscheid te nemen van Chris en zijn moeder. De middag staat in het teken van het klimbos. Dion krijgt allerlei instructies hoe hij met beveiligingsvest aan kan klimmen en klauteren. Laat dat maar aan Dion over. Ai, bij een platform om met een kabelbaan te kunnen abseilen gaat het even minder goed met zijn moeder. Nee toch, mama hoeft toch niet terug, omdat het abseilen lastig is? Wacht, dat gaat niet gebeuren. En wat blijkt? Dion krijgt het voor elkaar om zijn moeder te coachen hoe zij van het platform af kan komen. Echt TEAM-werk. Het was mooi om te zien, Dion, hoe vindingrijk jij bent in het bedenken van oplossingen om je weg te gaan op het parcours. Zelfs al was dat een stukje van een parcours waar je per ongeluk in terecht kwam en dat niet helemaal passend was voor je leeftijd. Spannend was het wel. 

Dat geeft toch wel veel vertrouwen voor de toekomst: om deze Droomdag als HELD te eindigen! 

Biefstuk eten bij Loetje  

Naast Sushi vindt Dion biefstuk ook heel lekker. Helemaal moe was er nog een beetje ruimte over voor het avondeten. Het was goed om in alle rust nog even samen aan tafel te zitten. Het zal nog wel even duren voordat alle indrukken verwerkt zijn, het was ook zo veel. Echt een dag om NOOIT te vergeten. 

Dion, het was geweldig om samen met jou en jouw dierbaren deze Droomdag te beleven. 

Droomgidsen

Dominique en Erica

Sponsoren, bedankt! 

Dion’s Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder: 

Jorien van der Sluis (foto’s) 

Monique Fermin (verslag) 

Facebook
Twitter
LinkedIn