l en a 5

Familie Droomdag van Levi en Anouk.

DE DROOM

Tijdens het ophalen van de droom vertelt Levi dat hij van snelle auto’s houdt en hij het heel leuk vindt om te gamen. Anouk wil later fotomodel worden en ooit een keer in een limousine rijden. 

DREAMCHASERS

Steffi en Nola  

DROOMDAG 

Al vroeg vertrekken we naar Levi en Anouk. Vandaag is hun Droomdag. Het busje hebben we versierd met vlaggetjes. We zijn er helemaal klaar voor! Na anderhalf uur rijden staan we op de stoep. Anouk en Levi zijn erg enthousiast en vragen ons waar we naartoe gaan en wat ze gaan doen. We rijden richting Amsterdam en Levi roept heel hard “Gaan we naar het Ajax stadion”? Maar helaas, daar gaan we niet naar toe. We gaan naar de Eemhof in Zeewolde. We lopen het restaurant van de Eemhof binnen en krijgen een geweldig applaus van alle vrijwilligers van Opkikker. Anouk en Levi hebben een beetje trek en ze boffen, want het gebakje staat al voor ze klaar. 

Warm welkom

Na een warm welkom vertellen wij Levi en Anouk wat de eerste activiteit van de dag is. Levi gaat in een supersnelle auto rijden en opa mag met hem mee. Anouk gaat samen met haar moeder creatief aan de slag. Met lachende gezichten gaan we met ze naar de plek waar ze moeten zijn. Levi is super enthousiast. Er staan heel veel snelle auto’s op een rij. Als aan Levi wordt gevraagd in welke auto hij wil rijden is zijn keuze snel gemaakt. Het wordt de Alfa Romea 4C Spider. Vroem vroem…
Anouk gaat samen met haar moeder iets creatiefs doen. Ze gaan een hond tekenen. Anouk is enthousiast bezig en ondertussen met haar moeder aan het kletsen over wat ze er nog meer bij kunnen zetten. Het was een leuke activiteit met een mooi eindresultaat!  

Hoofdcommissaris Levi en een echte limousine.

Na elkaar even kort gezien te hebben is het tijd voor de volgende activiteit. Anouk mag als échte filmster mee in een limousine. Haar droom komt uit! Ze mag eerst op de rode loper. Anouk vindt het gaaf. Eenmaal in de limousine aangekomen krijgt ze kinderchampagne. Tijdens de rit, samen met opa, kijkt ze veel om haar heen. Er zijn politieagenten die de limousine begeleiden en ze mogen zelfs door een rood stoplicht rijden! Heel erg stoer. 
In de tussentijd gaat Levi samen met zijn moeder naar het politiebureau. Levi is hoofdcommissaris en mag een échte boef gaan vangen en hem verhoren. Levi doet het super goed en krijgt een mooi certificaat van zijn mede politiecollega’s.

Model Anouk en VR.

Tussen de middag gaan we met z’n alle lunchen in het restaurant. De kinderen kiezen van alles op hun bordje. Heerlijk smullen is het!  
Na de lunch nog een leuke activiteit. Anouk gaat samen met haar moeder poseren als echte fotomodellen. Anouk mag zelf poses kiezen die ze wil laten zien. Het zijn echt twee supersterren die staan te shinen voor de camera!
Levi heeft na de lunch ook nog een activiteit. Een activiteit  met een Virtual Reality-bril en joysticks. “Dit is mijn favoriete activiteit”, roept Levi. Hij gaat verschillende spelletjes doen. Hij vindt dit zo cool!

en tot slot lekker zwemmen.

Na de individuele activiteiten is het tijd om nog een laatste gezamenlijke activiteit te doen. We gaan met z’n allen zwemmen. We racen van de glijbanen en zwemmen in de stroomversnelling. Na het zwemmen is het tijd voor het afsluitend diner. Als we het restaurant binnen komen staat er een hele grote chocoladefontein en een softijsmachine klaar. Levi en Anouk zijn gelijk verkocht en snoepen gauw een ijsje.

Na het diner is tijd voor de terugreis. In de auto hebben we nog mooie cadeautjes voor Levi en Anouk. Ze hebben een super leuke Droomdag gehad en hebben alles nog aan oma verteld die wegens omstandigheden niet mee kon gaan.

SPONSOREN BEDANKT! 

Facebook
Twitter
LinkedIn