Dream4Kids_Silvana

Een VIP behandeling in een boekwinkel!

Sia is een meisje dat erg van lezen en dansen houdt.  Het spreekt dus voor zich dat deze dag in het teken staat van deze twee activiteiten. In de auto op weg naar Amsterdam was er een unieke BTS-Quiz om haar kennis te testen van haar muzikale vrienden. Dat leverde algauw een prijswinnende mok op gevuld met haar lievelingssnoep. Na het ochtendprogramma was er gelukkig ruimte voor een lekkere tosti en daarna een regenboogcake. Even op adem komen voor het middagprogramma. Moe en voldaan staat er aan het eind van de dag een echte riksja klaar om naar de garage gereden te worden voor de terugtocht naar Den Bosch. 

Aangezien Sia ook van schrijven houdt is afgesproken dat zij zelf het verslag schrijft met de belevenissen in Amsterdam en de afsluiting in Den Bosch in het sushi restaurant.

 

Sia aan het woord:

De Droomdag

Hallo ik ben Sia en ik ga jullie mijn Droomdag vertellen. 

Het begon rond negen uur ’s ochtends, toen Monique en Ninja voor de deur stonden. Mijn Droomdag kon beginnen!! 

Ontmoeting met mijn lievelingsschrijver: Kevin Hassing 

We reden helemaal naar Amsterdam voor de verassing. Spannend!!  

We gingen naar een boekenuitgeverij en ik dacht dat we een boek gingen kopen, maar dat was niet zo. We gingen naar de 4de  etage en daar stond het: Kevin Hassing boek onthulling deel 4 Mus en kapitein Kwaadbaard!!  
Tegen mij werd gezegd dat ieder kind op de grond mocht zitten. Dat deed ik, totdat Monique mij wees op een stoel met gouden versierde randen in piratenstijl. Er stond op: gereserveerd voor Sia VIP. Ik was zo blij!!  

Kevin Hassing ging vertellen over deel 4 van Mus en Kapitein Kwaadbaard.  

Voordat Kevin de boeken ging verkopen en signeren riep hij mijn naam.  

Ik liep naar voren en was nog blijer. Ik kreeg het allereerste boek helemaal gratis!! 

Een echte Kpop dansles 

Na de boek onthulling gingen we eten. Ik kreeg tijdens het eten een cadeautje/tip (voor het volgende wat we gingen doen). Het cadeautje was een super mooie BTS trui!! (BTS is een Zuid-Koreaanse Kpop-groep). We gingen naar het volgende, een dansstudio. Uiteindelijk bleek dat ik een Kpop-dansles kreeg!!  

Mijn dag kon niet meer stuk!!! Ik heb lekker gedanst en veel geleerd!! 

Fotoshoot in het Rijksmuseum 

Na de K-pop dansles gingen we naar het Rijksmuseum. Naar een speciale bibliotheek, die speciaal voor mij geopend werd. In die bibliotheek gingen we een fotoshoot doen. Omdat ik super veel van lezen houd was dit geweldig!! 

Sushi eten  

Na de fotoshoot gingen we eten in een sushi restaurant.  

Mijn eerste keer eten met chopsticks (stokjes). De sushi was lekker en ik kreeg ook nog een grappige mok!!!  

Een BTS mok, maar dat ik ertussen in zat geplakt haha!!  

De dag was helemaal geslaagd!! 

Dankjewel iedereen!! 

Sia 

Sponsoren bedankt! 

Riksja 

Facebook
Twitter
LinkedIn