GetImage

Een prinsessendag met Savanna in de hoofdrol.

DE DROOM

van Savanna.

DREAMCHASERS

Eline, Evelien en Mijke. 

DROOMDAG

De prinsessendag begint met het omtoveren van Savanna in een ware prinses. Eerst wordt ze opgemaakt door Mieke, een echte visagist.

Savanna kan niet stoppen met naar zichzelf kijken in haar spiegeltje en glundert van oor tot oor. Roze, glitters en prachtige krullen toveren Savanna al bijna om tot een echte prinses. Maar toch ontbreekt er nog wat. Want wat dagen echte prinsessen? Juist, een prachtige jurk! Het is nu tijd om haar eigen droomjurk te ontwerpen. Er ligt een mooie roze jurk voor Savanna klaar. Aan haar de taak om deze helemaal naar eigen wens mooi te maken met steentjes, lintjes, glitters, hartjes en ga zo maar door! Je kunt je wel voorstellen hoe Savanna zich daarmee voelt: als een echte prinses!

Aan het eind van deze omtover-ochtend en met een volle buik van de pannekoeken kwomen al Savanna’s familie en vrienden langs om de mooie prinses te bewonderen. We wachten samen op de volgende verrassing …….

En een verrassing is het! Een gigantische, roze limo kwomt de hoek om rijden. Wow, iedereen kijkt zijn of haar ogen uit. In de limo krijgen we kinderchampagne en zien we hoe iedereen ons vanaf de snelweg bekijkt. De limo brengt ons naar de volgende bestemming. Want waar wonen prinsessen altijd?

In een kasteel! De limo brengt ons naar Kasteel de Haar, waar een uitgebreide high tea is verzorgd voor Savanna en haar (bijzondere) gezelschap. Er wordt veel geknuffeld, er is heel veel lekkers en er is zelfs vuurwerk!

Na nog een rondleiding door het prachtige kasteel is de dag toch echt aan haar einde gekomen. Wat een boel verrassingen en wat een hoop plezier hebben we gehad vandaag. Savanna gaat met een heleboel bijzondere indrukken naar huis. Het is een Prinsessendroomdag die ze niet snel meer zal vergeten!

SPONSOREN BEDANKT!

Mieke van Eijsden (visagist)

Facebook
Twitter
LinkedIn