1000032463

Een Droomdag vol met paarden voor Gwen

De droom

Gwen is helemaal weg van paarden en wil later graag kassajuffrouw worden. 

Droomgidsen: 

Het is studiedag als Gwen thuis op de bank zit. Ze kan zich nog totaal niet voorstellen wat voor bijzondere dag eraan zit te komen. Als plots Mascha en Janneke, haar droomgidsen, voor de deur staan met ballonnen en een confettikanon, weet ze wat er aan de hand is. Het is tijd voor haar Droomdag! Gwen is sprakeloos en haar ogen twinkelen van plezier. Gwen’s droomgidsen begeleiden haar naar buiten waar een schitterende auto wacht. Het is haar droomauto, een beige Rangerover met een chauffeur die haar samen met vriendinnetje Quinty de hele dag zal rondrijden. “Dit is echt mijn droomauto!”, roept ze uit. 

Het is niet de eerste keer dat Gwen in het zonnetje wordt gezet. Ze is al eerder met Dream4Kids naar het Horse Event geweest. Dit is een dag vol paardenshows, demonstraties en workshops, speciaal voor de echte paardenliefhebber. Extra speciaal: haar grote idool Britt Dekker deed hieraan mee. 

Lekker winkelen bij Epplejeck 

De eerste stop op Gwen’s speciale dag is de Eppeljeck in Den Bosch, een paradijs voor elke paardenliefhebber. Bij binnenkomst wordt Gwen verwelkomd met een poster en haar favoriete drankje sierlijk gepresenteerd in een champagneglas. Gwen mag zich helemaal uitleven, en kiest een bodywarmer en een shirtje van PaardenpraatTV. Het staat haar fantastisch! Als ze de vraag krijgt of ze even achter de kassa wil, twijfelt ze geen moment. Met een glimlach van oor tot oor vervult ze een glansrol as kassajuffrouw. De andere klanten waren diep onder de indruk van haar enthousiasme. Je kunt wel zien dat Gwen later graag achter de kassa zou willen werken! 

Na al dat harde werk hebben Gwen en haar vriendinnetje Quinty behoorlijk trek gekregen. Dat komt goed uit, want het is tijd om een hapje te gaan eten bij Eetbar DIT in het centrum van Den Bosch. Ze worden helemaal in het zonnetje gezet door de bediening, en Gwen glundert van alle aandacht. Het restaurant heeft een speciale alcoholvrije cocktail voor de meiden gemaakt en de tafel is sfeervol gedekt. Ze smullen van frietjes, frikandellen en kroketten, helemaal toepasselijk voor een Droomdag als deze. 

Paardrijden op een groot paard 

Na de lunch is het tijd voor een rit naar Manege Pullens. Hoewel Gwen al paardrijdt, is de ervaring van vandaag iets bijzonders. Ze rijdt op een groot paard in plaats van een Pony, iets wat ze nog nooit eerder heeft gedaan. Haar moeder kijkt toe, eerst een klein beetje bezorgd, maar dan trots als ze ziet hoe Gwen als volleerd ruiter op het paard zit. Als ze door de Drunense Duinen rijdt, voelt zich voor even net haar grote heldin Britt Dekker. 

De dag wordt voortgezet bij Happy Italy in Tilburg, waar de familie uitgebreid wordt als Gwen’s vader en jongere broertje zich bij het gezelschap voegen. Ze genieten van een ontspannen maaltijd, en Gwen kan haar ogen nauwelijks openhouden na zo’n enerverende dag. 

Bijzondere overnachting in een paardenstal 

Als de avond valt, wordt Gwen naar een bijzondere B&B gebracht: Crash’nStay. Ze slapen in een paardenstal die is omgetoverd tot een charmante slaapplaats. De nacht belooft net zo magisch te zijn als de dag, met staldeuren die openen naar gezellige slaapvertrekken. 

Tijdens de hele Droomdag wordt Gwen overladen met prachtige cadeaus. Een chocoladefontein, een paardenpraatTV-tas en een overvloed aan kleine cadeautjes die met haar passie voor paarden te maken hebben. Ze krijgt zelfs een persoonlijk kaartje van Britt Dekker, haar dag kan niet meer stuk! 

Gwen’s Droomdag is een aaneenschakeling van hoogtepunten, en eenmaal in de B&B kan ze niet wachten om haar opa’s en oma’s te bellen en te vertellen over de fantastische avonturen die ze heeft beleefd. Het allerleukste? Dat blijft toch de rit op het grote paard. Het is een dag die Gwen, haar familie en vrienden nog lang zullen herinneren. 

Sponsoren bedankt! 

De Droomdag van Gwen zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder: 

Stichting Lemon Pie

A Million Faces en Britt Dekker voor het Horse Event 

Facebook
Twitter
LinkedIn