Droomdag june blurr hele gezicht

Een dag vol glamour en optische illusies voor June

Droom

June droomt van glamour en beauty, houdt van lekker eten en is een grote fan van GTST!

Een vroege verrassing!

Wat kan je nog meer dromen als meisje van 12? In de meivakantie wordt June al vroeg opgehaald bij haar huis in Tilburg. Als de enorme witte Limousine van Limomij aan komt rijden, denkt ze dat ze met haar moeder naar de bioscoop gaat. Samen met droombegeleidster Lonneke stappen ze in en hebben ze een lange rit voor de boeg richting Amersfoort. Droombegeleidster Saskia rijdt vooruit met haar eigen auto. June heeft er een tijd op moeten wachten maar dit is haar dag!

De mooiste kiekjes

Om 10:30 arriveren ze bij “Crazy Selfie” in Amersfoort. Een echt fotoshoot museum met surrealistische studio’s waar je de gaafste foto’s kunt maken. June maakt dan ook de mooiste kiekjes met optische illusies. Aan de hand van een app kan je hele gave dingen doen. Ook de begeleiding vanuit “Crazy Selfie is geweldig en June krijgt wat leuke goodies mee.

Extravanganza high tea!

Rond het middaguur arriveren ze in Utrecht. Het valt niet mee om de weg te vinden en de auto netjes te parkeren. Maar het is het meer dan waard. June stapt het terras op bij Brunchrestaurant “Ted’s” in Utrecht en neemt plaats voor een extravaganza high tea! Ongelooflijk wat ze creëren. Smaakcombinaties die weliswaar kloppen maar gerechtjes die er allesbehalve kloppend uit zien. Het lekkerste zijn wel de aardappelwafeltjes met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Maar de donut met daar bovenop een kipnugget is ook heel lekker. June is onder de indruk en geniet. Dat komt niet alleen door de heerlijke gerechtjes maar vooral door GTST ster Sophie Bouquet die aanschuift op het terras. June ontvangst speciale GTST cadeautjes en heeft alle tijd om met Sophie te praten. Ze hoort wat een actrice allemaal doet en meemaakt. Ook vertelt ze zelf over haar danslessen. Ze nemen echt de tijd bij deze geweldige locatie.

De allermooiste krullen

Halverwege de middag is het tijd om naar Zuilen te rijden. Leuk om te zien hoe June droombegeleidster Lonneke een dikke knuffel geeft en zegt dat ze het ECHT een hele fijne dag vindt. De auto stopt in de buurt van “Palace of Curlz”. Gespecialiseerd in krullen natuurlijk. Ze krijgt er een cursus Wash Style & Go. Hoe zie je er zo fancy mogelijk uit met je krullen en June vertrekt met een prachtige coupe.

Zo moeder zo dochter

De middag eindigt met een super fijne gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon “de Utrechtse Schoonheid” in Overvecht. Ook moeder mag genieten van een speciale behandeling. Het wordt een extra lange verwenbehandeling voor beide dames. June voelt aan haar gezicht en zegt dat het nu echt suuuperzacht voelt.

Nieuwe smaken

Met een diner in het spectaculaire “Fort de Gagel” wordt de dag afgesloten. Wat gaaf om op zo’n bijzondere plek te eten. De menukaart is anders dan ze gewend is. Alle kans om nieuwe dingen te proberen. “Wat zou ik lekker vinden”, vraagt June zich af. “Mag ik nacho’s als voorgerecht”? Natuurlijk! Een lekkere burger voor iedereen als hoofdgerecht en de apple crumble als toetje blijkt een hele goede keuze.

Nog lang nagenieten

Zowel de droomgidsen als moeder en dochter zijn aan het eind van de dag enthousiast. Moe en heel voldaan doezelt June terug in de auto naar Tilburg in. Van deze dag zal ze nog lang nagenieten.

Met dank aan de sponsoren en uiteraard aan Sophie Bouquet!

Droomgidsen:

Lonneke

Saskia

Facebook
Twitter
LinkedIn