Cevinio 2

De Droomdag van Cevinio

De droom

Met een Tesla naar het vreemdste dierenpark van Nederland en indoor skydiven 

Droomgidsen 

Anita en Tamara 

Droomdag

Het jaar 2023 sluit Cevinio met een fantastische Droomdag af. Wakker worden en meteen een spelletje UNO spelen. En wie heeft er gewonnen denk je? Daar is vriendje Jersylino ook al. Klaar voor voor de allereerste surprise van deze Droomdag.  

Een persoonlijk videoboodschap

YouTubers Rik en Jesper – bekend van het populaire Youtube kanaal Glowmovies – maken vaak mega gekke bouwwerken in de tuin. Cevinio is een trouwe volger. Speciaal voor hem maakten Rik en Jesper een toffe, persoonlijk ingesproken videoboodschap. Dank je wel, Glowmovies! 

Powerrrr 

En wat staat er ondertussen buiten te wachten? Een prachtige Tesla X. Deze Tesla heeft zelfs ‘Falcon Wing’ deuren (vleugeldeuren). Dit kanon schiet in net iets meer dan 3 seconden naar de 100. Whaaa, daar gaan Cevino, zijn moeder Coryejeanneen Jersylino! Wat een powerrrrr!  

​​​​​​​​​​​Als klein presentje had de eigenaar een echte Tesla pet voor hem en die hield Cevino natuurlijk de rest van de dag op. 

Oog in oog met rare dieren

Met zo’n snelle auto duurde de rit niet lang en al vrij vlug kwam Cevinio aan bij de volgende verrassing. Het vreemdste dierenpark van Nederland: De Oliemeulen in Tilburg. Nieuwsgierige stokstaartjes, vliegende hondjes en vogelspinnen wachtten op Cevinio en zijn vriendje. Wat een avontuur én nog leerzaam ook. Eerst buiten en daarna binnen, mochten de jongens verschillende beestjes voeren en verzorgen. De kleine slang die in één keer een muisje doorslikte, was toch wel heel bijzonder om te zien. 

Get ready to fly

Na een tussenstop bij de Mc Donalds in Breda door naar de volgende coole activiteit. Het is de droom van veel mensen en Cevinio maakte het mee. Yes, you can fly. Bij Skydive Roosendaal maakten de jongens allebei maar liefst zes sprongen. Eerst even spannend, maar al snel de smaak te pakken. Superstoer! 

Als afsluiting genoten ze van de heerlijkste pannenkoeken ooit bij Pannenkoekenhuis Belveren in Haaren. Maar dat was nog niet alles. On top kregen de jongens nog een complete Lego set, die ze meteen in elkaar begonnen te zetten. 

Moe maar voldaan hebben we de jongens weer thuis afgezet. Het was een super geslaagde dag! Hartelijk dank aan iedereen die op welke wijze dan ook aan deze dag heeft bijgedragen. Dank jullie wel. 

Sponsoren bedankt!

De Droomdag van Cevinio zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder: 

Stichting Lemon Pie
Pannenkoekenhuis van Belveren, www.belveren.nl 

Snowworld, www.indoorskydive.com 

Dierenpark de Oliemeulen, www.oliemeulen.nl 

Glowmovies, www.glowmovies.nl  

  

Facebook
Twitter
LinkedIn