Dream4Kids_6

Branden blussen, beauty & Fashion en zelfgemaakte pizza voor Jaylina

Droom

Jaylina wil later bij de brandweer, houdt van beauty en fashion en eet het allerliefste ijs en pizza!

Droomgidsen

Marjolein & Catherine

De Droomdag

Samen met mama zijn Droomgidsen Catherine en Marjolein naar de basisschool van Jaylina gereden. In de klas verrassen ze Jaylina terwijl ze met haar klasgenoten aan het dansen is op haar lievelingsmuziek van Flemming, die vervolgens in een videoboodschap speciaal voor Jaylina de dag opent. Uitgezwaaid door haar juf en alle klasgenootjes vertrekt ze met haar bonuszusje Elena en moeder met een prachtige stoere auto mét haar naam er op.

Als een èchte brandweervrouw

De grootste droom van Jaylina is om later bij de brandweer te werken, net als haar opa. Daarom is de eerste stop van de dag: de brandweer in Den Bosch!

Na ontvangst en warme chocolademelk met slagroom vertelt een brandweerman alles over werken bij de brandweer. Jaylina luistert met volle aandacht. Vervolgens krijgt ze een brandweerpak aan, een helm op en gaat ze echt àlles doen wat een brandweerman doet. Na de activiteiten krijgt ze nog een aantal mooie cadeautjes, waaronder een echt brandweerlogo, die ze de hele dag vol trots bij zich draagt.

Lunch bij Kaatje Jans en iets uitzoeken bij Kookaburra Kinderkledingboetiek in Vught

Jaylina is dol op kaas en dat dat is volop aanwezig bij delicatessezaak Kaatje Jans, waar ze hartelijk worden ontvangen. Na een smakelijke lunch mocht ze zelfs nog kaas snijden!

Twee deuren verder liepen ze binnen bij Kookaburra Kinderkledingboetiek, waar ze iets leuks mag uitzoeken. Naast kleding is er ook een make-up tafeltje voor kids en een ouderwetse game-kast. Ze vermaakt zich volop en plots verandert de stoere brandweermeid in een meisje wat van make-up, mode en mooie spulletjes houdt. Roze blush op haar wangen, voorhoofd en neus, lippenstift op en wat nagellak… Helemaal perfect en helemaal zelf gedaan J
Na 3 kwartier rondsnuffelen zoekt ze een blauw jurkje uit, trekt dit aan en straalt nog meer dan ze daarvoor al deed.

Een ijsje en cadeau’s bij De Vughtse IJsboerderij

Na een heerlijk ijsje mogen Jaylina en Elena rondfietsen en kijken bij de koeien en kalfjes op de ijsboerderij. En de volgende verrassing staat voor de deur: Jaylina krijgt een doos vol cadeautjes!

Boswachter Tim (van programma Beestenbrigade op Z@ppelin) heeft voor haar een videoboodschap, omdat hij het zo stoer vindt dat ze bij de scouting wil. Ook krijg Jaylina zijn nieuwste boek met een handgeschreven verhaal, een verrekijker, een brief en handtekeningenkaart van K3 en een koffertje waar ze alles in kan doen.

Mooi, mooier, mooist!

Vervolgens op naar Hizi Hair in Boxtel waar de meiden genieten van een was- en knipbeurt. Mama ook, ze kan haar tranen niet bedwingen…

Dan met hun haar prachtig in model naar DA Beauty-X om opnieuw te worden opgemaakt. Dan nog even konijntjes knuffelen bij de dierenwinkel, voordat het tijd is voor pizza!

Pizza eten bij Happy Italy

Onderweg terug naar Boxtel zingen de zusjes uit volle borst mee met de liedjes uit Frozen en Belle en het Beest.
Nog een klein stukje lopen naar Happy Italy, uiteraard niet zonder de blauwe boa, verrekijker en koffer, die moesten mee!

Terwijl de pizza’s, die de meiden zelf geheel naar eigen wens mochten beleggen,  gebakken worden gaan ze lekker spelen in de binnenspeeltuin van Happy Italy.  Niet haar nieuw jurk, maar in haar nieuwe PJ Mask pyjama! Het is Jaylina’s Droomdag, dus waarom ook niet?! Pyjama aan, vlecht uit haar haar en spelen maar. Daarna gesmuld van de pizza en het ijs als toetje.
Om deze geweldige dag af te sluiten, krijgen de Droomgidsen nog een dikke knuffel om ze te bedanken!

Sponsoren, bedankt!

Jaylina’s Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder:

Meijer Total Graphics Uden                  

Party Planet Rosmalen                       

Jovi Toys Rosmalen                  

IJsboerderij Vught               

Stichting LemonPie

Oscar Poelmann (verslag)

Ralph Sidler (foto’s)

Facebook
Twitter
LinkedIn