Voorstellen nieuwe fondsenwerver: Anke Cox

Aangenaam, ik ben Anke Cox en inmiddels ruim 2 maanden (sinds 1 mei 2023) in dienst bij Dream4Kids als fondsenwerver. Wat een toffe organisatie om voor te mogen werken!!

Ik ben getrouwd met Robert, moeder van 2 meiden (19 en 16 jaar) en woon in Best met mijn fijne gezin en leuke Spaanse Waterhond, Coco. Als ik vrij ben ga ik graag wandelen, ben ik in training voor de ½ marathon van Eindhoven en spreek ik graag af met mijn vriendinnen.

Mensen om mij heen kennen mij als een regelaar met humor die graag nieuwe dingen ontdekt en er tegelijkertijd voor een ander is. Ik ben graag in gezelschap, geniet iedere dag en vind het fijn om iets te betekenen voor de mensen met wie ik samen (be)leef en werk!

Na ruim 6,5 jaar in Eindhoven bij LICHT gewerkt te hebben als Projectmanager Commercie was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij LICHT heb ik samen met de 2 partners aan het bedrijf gebouwd van start-up naar een professionele organisatie. Opzetten en professionaliseren van de bedrijfsstructuur en in verbinding komen met allerlei mensen en organisaties maakt van mij een blij mens.  Ik kan goed zelfstandig werken maar doe dit wel graag samen met anderen. Ik kan goed het overzicht houden en anderen het vertrouwen geven om ook verantwoordelijkheid te nemen.

Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan en mooie Droomdagen voor kinderen met een trauma te realiseren. In mijn rol kijk ik naar de kansen in het bedrijfsleven, de verhoging van onze naamsbekendheid en de verbinding leggen en houden tussen mens, bedrijf en Stichting Dream4Kids.
Wil je eens kennis maken? Ik drink graag een kop koffie met je.
Stuur me een dan mailtje op anke@dream4kids.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn