Dreamchasers gezocht!

Wil jij bijdragen aan een mooiere toekomst voor kinderen met een trauma, word dan vrijwilliger Droomdagen (dreamchaser) bij Dream4Kids.

Als dreamchaser organiseer je, altijd samen met een andere dreamchaser, een unieke Droomdag. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de Droomdag, uiteraard met ondersteuning van Dream4Kids.

Wat ga je doen?
Je gaat met het kind in gesprek om te achterhalen wat zijn/haar mooiste droom is. Met deze input maak je het draaiboek voor de Droomdag. Binnen 6 tot 8 weken realiseer je de Droomdag en hiervoor verzamel je ook financiële middelen en sponsoring. Dream4Kids helpt je hierbij door o.a. een digitale collectebus (via Digicollect) op te zetten en je krijgt een startbedrag voor de Droomdag. Na afloop maak je een droomverslag met foto’s en stel je een fotoboekje samen als herinnering aan deze unieke dag.

 

Wie ben jij?
Als dreamchaser ben je minimaal 21 jaar en beschik je over een flinke portie creativiteit en organisatietalent. Je bent je ervan bewust dat je met een kwetsbare groep kinderen te maken hebt. Wil je helpen om dromen uit te laten komen? Wil jij graag vrijwilliger worden bij Dream4Kids. Stuur dan een mail naar info@dream4kids.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

Samenwerking met een chocolade randje

Wij zijn enorm trots op onze leuke samenwerking met Olala Chocola Breda. Zij gaan ook dit jaar speciaal voor Stichting Dream4Kids prachtige, handgemaakte chocoladeletters maken van eerlijke en lekkere chocolade. Met een bestelling van deze speciale chocoladeletters steunt u Dream4Kids en helpt u ons nog meer Droomdagen te organiseren voor kinderen met een trauma tussen de 6 en 12 jaar. Helpt u ons mee zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen?

Of scan de QR-code en bestel!