roelie3

Roos is een dag prinses Elsa in een echte koets

De droom

Roos droomt van koetsen en prinsessen

Dreamchasers

Margreet en Mieke

De Droomdag

Het was zover, de Droomdag van Roos! Het weer was goed, alles was geregeld, dus het was tijd om Roos te overvallen. Haar vader had stiekem contact gehad met oma, Roos haar steun en toeverlaat, dus op de Droomdag stonden organisatoren Margreet en Mieke samen met oma klaar om Roos te verrassen. ’s Morgens vroeg rond 9.15 ging bij Roos de bel. Ze deed de deur open en met een grote glimlach ontving ze de dames die de dag georganiseerd hadden en oma, met uiteraard een knuffel. Die hadden ook nog een cadeau bij zich. Roos pakte het uit, het bleek een echte Elsa outfit! Een prinsessenjurk, schoenen, een kroontje, handschoenen; alles zat er op en aan. Roos kleedde zich om en kwam als een echte prinses naar beneden. Nog even haar haren mooi maken, kroontje opzetten en ze was klaar voor haar Droomdag.

Als een echte prinses
Nog voordat ze naar buiten ging zag ze het al door het raam: er stond een heuse koets met paarden voor de deur! Hij reed langs het huis, hij reed een rondje door de straat…, zou het dan toch voor iemand anders zijn? Nee, het was echt voor Roos! Op een loper van rozenblaadjes liep Roos samen met oma en haar vader naar de koets voor een tochtje door de stad. Haar vader dacht alleen in het complot te zitten om oma op te halen, maar wat hij niet wist, is dat hij ook mee mocht vandaag! Wat een aandacht kregen ze: “Kijk, een echte prinses in een koets” riepen voorbijlopende kindjes. Roos straalde vanaf het eerste moment, en de dag moest nog beginnen.

Na een ritje door Den Bosch was het tijd voor wat idylische foto’s in het Prins Hendrikpark bij een mooie plas midden in de natuur. Wat een plaatje! In de koets vervolgden ze hun route richting huis, waar ze in de auto stapten, op weg naar Breda. In de auto werd Roos verwend met verse fruitstokjes, wat drinken en een muziekje zodat ze even kon laten bezinken wat haar allemaal was overkomen deze ochtend.

In de watten gelegd
In Breda aangekomen ging Roos samen met oma en haar vader naar Kids Beautypark. Daar werden ze ontvangen door… Anna en Elsa! Roos werd door de prinsessen meegenomen om haar prinsessenjurk te verwisselen voor een nog spectaculairdere jurk, mét hoepel. Ook kreeg ze mooie make-up op en werden oma en Roos in de watten gelegd met onder andere een chocolademasker en mooi gelakte nagels. Toen ze beiden helemaal opgetut waren, was het even tijd voor wat eten. Een heerlijke high tea stond voor hen klaar met cocktails, donuts en nog veel meer lekkers. Het bezoek werd afgesloten met een fotoshoot met Roos en oma, beiden in hun mooie jurken en prachtige make-up en nagels, want dat wil je natuurlijk voor altijd vastleggen! Met een goodiebag vol oogschaduw, lippenstift, nagellak en snoep stapte Roos met oma en haar vader weer in de auto, op weg naar de volgende verrassing.

Een rondje op een echt paard!
Dat ritje leidde naar Paardenhouderij Selevia Hoeve. Paardrijden is altijd al een droom van Roos geweest en nu ging het dan echt gebeuren. Uiteraard niet in haar prinsessenjurk, dus eerst was het tijd om even om te kleden. Vervolgens ging Roos op pad met Sylvia van Selevia Hoeve om op zoek te gaan naar Pompoen, het paard waar Roos op mocht gaan rijden. Uiteraard moesten ze eerst even kennismaken: aaien, borstelen, verzorgen, opzadelen en hup, de bak in en het paard op! Roos bleek een natuurtalent en had geen angst. Na wat rondjes in de binnenbak reed ze naar buiten om ook daar even te rijden. Daarna mocht Roos helpen met het afzadelen, schoonmaken, borstelen en kreeg Pompoen uiteraard wat suikerklontjes. Na deze droom die uitkwam nam Roos afscheid van Pompoen en kreeg ze nog een cadeautje van Sylvia als aandenken: een paardenkleurboek en stiften. Met een drankje op het terras praatte Roos, Margreet, Mieke, oma en haar vader bij over de geweldige ervaring.

Nog een verrassing dan
Van al deze inspanning krijg je natuurlijk honger, dus op naar het Wapen van Rosmalen voor een heerlijk diner. Daar stond Shirley, Roos haar bonusmoeder met haar broertje al op haar te wachten. Want wat Roos niet wist, en Shirley van te voren ook niet, is dat ook zij verrast werd met een verwendag! Shirley werd ’s morgens na het uitzwaaien van Roos nietsvermoedend verrast met een beautyarrangement, want zo’n belangrijk persoon in Roos haar leven verdient ook een verrassing! Bij het eten zagen ze elkaar voor het eerst weer die dag en praatten ze honderd uit over wat hen die dag was overkomen. Tijdens en na het eten speelden Roos en haar broertje af en toe in de speelkamer in het restaurant en als verrassing voor Margreet en Mieke kwam ze terug met een mooie tekening, als dank voor de geweldige Droomdag!

Het houdt niet op met verrassingen!
Toen alle buiken waren gevuld was het tijd om weer naar huis te gaan. Moe maar voldaan stapte Roos uit de auto en kwam ze thuis in een compleet versierd huis! Met een glaasje kinderchampagne praatten ze allemaal nog even na over de Droomdag en als afsluiting kreeg Roos een setje om zelf armbandjes te maken en… kaartjes voor een show van K3! De show heet “Altijd blijven dromen”, en Roos gaat ‘m in oktober bezoeken. Dat is nog eens een toepasselijke afsluiting van deze Droomdag! Heel veel plezier bij K3 Roos, en geniet nog lang na van je Droomdag!

Sponsoren, bedankt!
Roos haar Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder:

Facebook
Twitter
LinkedIn