pim 9 (onh)

Pieter: ” De beste dag ooit!”.

DE DROOM

Gamen, youtube, vliegen en pizza.

HOOFDSPONSOR

DREAMCHASERS

Floor en Maud

DE DROOMDAG 

Na lang wachten is het eindelijk zover; woensdag 9 oktober is de Droomdag van Pieter! Pieter heeft geen idee, het lijkt een normale woensdag…maar dan komen de begeleiders van Dream4Kids en zijn moeder zomaar de klas binnenlopen. De verrassing is erg groot bij Pieter; zijn Droomdag gaat beginnen en hij mag ook nog zijn vriendje Luuk de hele dag meenemen. De hele klas loopt met hen mee naar buiten en daar staat een prachtige, luxe en compleet versierde Tesla op hen te wachten. Want Pieter is namelijk helemaal dol op elektrische auto’s…

De rest van de Droomdag is op dat moment nog een hele verrassing.

In de auto ligt een cadeau op Pieter te wachten; een Fortnite tas met allemaal poppetjes erin. Dit is de eerste hint….meteen gaan ze door naar Esports Game Arena waar Pieter en Luuk de hele Game Arena voor zichzelf alleen hadden. Pieter ziet meteen allerlei games die hij graag wil doen; van autoracen, Wii-en, Fortnite tot Virtual Reality Games, het kan niet op!

Na zoveel activiteit is het tijd voor de heerlijke verse lunch, verzorgd door It’s Pure Lunch. Tijdens het lunchen komt er ineens een wel héél bekende meneer binnenlopen…en wat blijkt? Het is een bekende YouTuber, namelijk de enige echt Game Meneer! Pieter is helemaal sprakeloos. En samen met de enige echte Game Meneer kunnen Pieter en Luuk nog ruim 2 uur lang van alles doen! Game Meneer heeft alle tijd en Pieter straalt van oor tot oor. Als klapper op de vuurpijl krijgt Pieter ook nog schoolspullen van Game Meneer cadeau en een leuke tas met cadeautjes van de Esports Game Arena.

En dan iets wat Pieter nog nooit gedaan heeft.

Naast het gamen is Pieter ook helemaal weg van Skydiven. Hij gelooft dan ook bijna niet dat hij niet zelf mag Skydiven. In een stoer Batman pak krijgen ze de eerste instructies en daarna gaan ze -heel zenuwachtig- de luchtcabine in. Maar gelukkig zijn die zenuwen al snel verdwenen en hebben Pieter en Luuk tussen het zweven door alle tijd om te lachen en piece tekens te maken voor coole foto’s. Vol trots en met stralende gezichten hebben ze hun certificaat in ontvangst genomen. Deze droomdag heeft nu al een dikke 10+….en de dag is nog niet eens afgelopen!

Na zoveel adrenaline en zenuwen is het tijd om de lege buikjes weer te vullen.

En uiteraard staat het lievelingseten van Pieter op het menu, namelijk pizza! En bij Pizzabakkers in Nijmegen mogen Pieter en Luuk zelf pizza maken nadat ze eerst een hele rondleiding in de keuken hebben gehad.

Met rode wangen, een enorm grote glimlach en inmiddels kleine oogjes van vermoeidheid brengen we Pieter en Luuk naar huis; ‘Dit is de allerbeste dag ooit’ volgens de jongens!

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke droomdag van Pieter!

SPONSOREN BEDANKT!

Eric Hollink (eigenaar auto)

Chris Vedder (chauffeur/fotograaf)

Fashcom, Stijn Kruijssen

Dobeno (Defanny)

Facebook
Twitter
LinkedIn