IMG_3012

Liv ontmoet Maneskin op Pinkpop

De droom

Liv is groot fan van de Italiaanse band Maneskin, winnaars van het Eurovisie Songfestival in 2021.

Dreamchasers

Eefje Vogels en Rachel de Greef

De Droomdag

Liv wist dat ze klaar moest staan om 10.00 uur, maar waarom? Stipt om 10.00 uur is het dan zo ver en wordt ze met confettikanonnen, afgeschoten door haar beste vriendje Boaz en vriendinnetje Mila verrast! Het is tijd voor haar Droomdag!

Op zoek naar een festivaloutfit

Dreamchasers Rachel en Eefje staan samen met Boaz, Mila, hun ouders én Liv haar vader en oom klaar om haar uit te zwaaien en veel plezier te wensen op deze bijzondere dag. Maar, een Droomdag kan niet van start gaan zonder een goed ontbijtje, dus vertrekt Liv samen met Boaz en Mila naar de Heuvelgalerie in Eindhoven om daar lekker te eten. Nadat er een goede bodem is gelegd voor een spannende dag vol verrassingen gaat Liv op weg naar de H&M om daar vervolgens een heuse festivaloutfit uit te kiezen, inclusief bijbehorend hoedje, ook voor Boaz en Mila. De outfit wordt vervolgens compleet gemaakt door nieuwe sneakers.

Pizza’s

Na een ochtend shoppen is het uiteraard alweer tijd voor lunch. Bij Hout in Eindhoven krijgen Liv en haar vrienden een pizzaworkshop en natuurlijk mogen de zelfgemaakte pizza’s daarna geproefd worden! Nadat de laatste pizzahap nog maar net is doorgeslikt, komt er een witte Chrysler limousine aanrijden om Liv, Boaz en Mila naar de volgende verrassing te brengen. En wat voor één: we gaan naar Pinkpop!!!

Maneskin

Onderweg naar het festival maken we nog snel even een stop zodat Liv heel stoer achter op een motor kan rijden. Ronald van Wings for Kids neemt haar mee voor een heel cool ritje. Stoer zeg! Net voordat we bij Pinkpop aankomen, stapt Liv van de motor weer in de auto en rijden we het festivalterrein op, met Maneskin heel hard op de radio, want Liv en haar vrienden zijn superfans! Aangekomen op Pinkpop krijgen ze speciale bandjes om, zodat iedereen ziet dat ze speciale gasten zijn, en ondanks het ontzettende warme weer is het een super gave, muzikale middag. Om 17.00 uur, met net een ijsje achter de kiezen, is het tijd voor de grootste verrassing van de dag: Liv mag dankzij Sony Music NL backstage bij Maneskin! Ze laat uiteraard haar shirt signeren en maakt tientallen foto’s. Na deze spannende maar oh zo gave meet & greet is het tijd voor een lekkere portie friet én poffertjes om ons voor te bereiden op een swingend optreden van Maneskin. Omdat Liv, Boaz en Mila speciale bandjes hadden gekregen, mogen ze helemaal vooraan staan!

Na het optreden, nog wat extra drinken en een toiletstop is het tijd om terug naar de limousine te gaan, waar een berg snoep en kinderchampagne klaarstaat. Met een meer dan volle buik en een geweldige dag achter de rug rijden we terug naar huis.

Sponsoren bedankt!

Fotograaf Mariet van den Oever

Tekstschrijver Simone Faessen

Facebook
Twitter
LinkedIn