IMG_0823

Lilly knuffelt koeien op de boerderij.

DE DROOM

Als we de droom van Lilly komen ophalen is ze een beetje verlegen. Na een korte kennismaking met haar moeder en kleine broertjes komt ze al gauw los. Ze wil afscheid nemen van haar oude klas in Eindhoven en van haar vriendinnetjes Charlize en Siena. Een koe is haar lievelingsdier en later als ze groot is wil ze dolgraag boerin of dierenarts worden. Filmpjes maken met de Go-pro is haar hobby.

DREAMCHASERS

Chantal en Loes

DROOMDAG

Op vrijdag 13 maart verrassen we Lilly tijdens de les op school in Venlo. Haar vriendinnetje Amber had al verklapt dat er iets speciaals ging gebeuren, maar toch schrikt ze eventjes. We leggen de klas uit dat Lilly door Dream4Kids is uitgekozen voor een eigen Droomdag. De hele klas wil graag mee, maar Amber is de gelukkige. Tijdens de lange autorit krijgt Lilly originele cadeautjes waaronder twee dieren-onesies.

Bij Van der Valk in Eindhoven gaan we lunchen. Hun lievelingsgerechten staan klaar: boerenkool met gehaktbal voor Lilly en spaghetti voor Amber. Daarna kleden ze zich om tot “Bliksem” en “Knorretje”. Dan volgt de volgende verrassing… Lilly en Amber gaan met een officiële vlog-camera aan de slag, terwijl ze instructies krijgen van Iris. Wat gaaf! 

Aangekomen bij de oude school, herkent Lilly alles nog. Haar ex-klasgenoten staan al aan het open raam te roepen! Al vloggend lopen we naar binnen en kan het afscheidsfeestje beginnen. Het is een vlog-workshop met een drie-kleurenchallenge, veel lekkers, muziek en dans! Net voordat de bel gaat, neemt Lilly afscheid van haar klasgenoten en verlaten we samen met Amber, Charlize en Siena de school. 

Buiten staat een heuse limousine met chauffeur klaar! Dolblij stappen de vier meiden in en maken ze hun eigen vlog af. Op weg naar de volgende activiteit.

We komen aan op een boerderij in Ospel. Hier gaan we kennismaken met het échte boerenleven. Lilly knuffelt naar hartenlust met koeien en geeft een pas geboren kalfje melk. We sluiten de dag af met oer-Hollandse boerenspelletjes. Erg grappig. Dan is het tijd om afscheid te nemen van het boerenleven.

Onderweg naar Venlo eten we nog een heerlijke pizza. Met volle buikjes, mooie verhalen, cadeautjes en een voldaan gevoel gaan we richting huis. 

Hieronder is een link naar een korte inpressie van de dag:

SPONSOREN BEDANKT!

Facebook
Twitter
LinkedIn