Droomdag Kyano-184

Kyano ontmoet Rik en Jesper van Glowmovies

De droom

Kyano zal tijdens zijn Droomdag onzettend verrast worden. Bijna al zijn dromen zullen worden waargemaakt! Het wordt een interactief programma waarbij Kyano zijn YouTube idolen ontmoet, mag rondrijden in zijn lievelingsauto, sportief zal worden uitgedaagd en hij mag eten waar hij het liefste eet. Aansluitend zal Kyano tijdens de PSV wedstrijd Fan of the Match zijn en kan hij spelers ontmoeten. Natuurlijk zijn de belangrijke mensen zoals zijn pleegvader Wil, vriendje Sem en meester Rolf ook aanwezig om ervaringen te delen. Een mooie dag, waar hij nog lang aan zal terugdenken!

Dreamchasers

Maxime van der Kraan en Marjon van der Kraan

De Droomdag

“Je hoeft vandaag niet naar school Kyano.” Die zin had Kyano natuurlijk nog nooit gehoord, maar op de ochtend van zijn Droomdag was dat toch echt wat zijn pleegmoeder Marjo hem kwam vertellen. Toen vervolgens Dreamchasers Maxime en Marjon van der Kraan voor de deur stonden, werd Kyano er toch wel erg stil en verlegen van. Gelukkig ontdooide hij snel toen hij zag dat hij werd opgehaald in een Dodge Charger, zijn lievelingsauto! Terwijl pleegmoeder Marjo Kyano uitzwaait, stappen ook pleegvader Wil en vriendje Sem in, want Kyano mag deze Droomdagervaring met hen delen.

Camera’s, go pro’s, drones en meer

We rijden naar Oirlo, voor een meet en greet met Rik en Jesper van Glowmovies. Samen kletsen ze honderd uit over video’s, Minecraft en nog veel meer. Ze gaan op de foto en Kyano vraagt hen alles wat in ‘m opkomt. Ook mogen Sem en Kyano alle apparatuur zien: camera’s, go pro’s, en drones. Wow wat spectaculair!

Na ruim een uur is het tijd voor een hapje eten en we vertrekken naar de McDonalds. Eenmaal daar wordt Kyano niet alleen verwend met een lekkere lunch, maar ook met cadeautjes: een verrassingspakket met boeken, knuffels en meer van Freek Vonk, inclusief een kaart met handtekening, kaartjes voor de Efteling, een pet van Male Lions. Hij is er helemaal van overdonderd!

Een speciale gast

Vervolgens rijden we met een goedgevulde maag naar Sparck Sportsclub in Waalre, op landgoed Eikenburg. Hier maken we spectaculaire foto’s met natuurlijk de Dodge Charger. Bij Sparck Sportsclub krijgen Kyano en Sem een boksles van Cas. Kyano wil later graag gymleraar worden, maar vindt verdedigings- en vechtsporten ook heel cool!

Na deze boksles rijden we door naar Woensel Winkelcentrum, om daar eerst in de zon een drankje te drinken op het terras. Daarna eten we bij Woensel Wereldkeukens, het lievelingsrestaurant van Kyano. Daar zit een speciale gast op hem te wachten: Meester Rolf, zijn favoriete meester. Samen bestellen ze allerlei speciale gerechten van de kaart, zoals sushi met banaan en kangoeroe! Als toetje is er een groot buffet met allerlei lekkers en natuurlijk mag de chocoladefontein niet ontbreken. Kyano houdt zelf ook heel erg van koken. Daarom krijgt hij een kookshort met zijn naam erop cadeau! Ook krijgt hij twee kaartjes voor de VR Experience van Enversed.

PSV

Na het diner is het tijd voor een voetbalwedstrijd van PSV, met een Porsche wordt Kyano naar het stadion gebracht, waar hij als Fan of the Match wordt ontvangen. Hij mag met de spelers het veld op bij aanvang van de wedstrijd. Zijn pleegmoeder en broertjes en zusjes thuis hebben ‘m zelfs nog op tv gezien! Ook krijgt hij een kijkje achter de schermen in de kleedkamers en de schatkamer, waar alle prijzen staan. De wedstrijd is erg spannend maar gelukkig wint PSV met 3-2. Na afloop van de wedstrijd maken we foto’s op het veld, en mag Kyano naar de spelershome om met de spelers op de foto te gaan en handtekeningen te vragen. Met de Porsche wordt Kyano naar huis gebracht na een lange, maar zeer geslaagde dag.

De ontmoeting met Rik en Jesper van Glowmovies was toch wel het meest bijzondere voor zowel Kyano als zijn vriendje Sem, maar ook de avond bij PSV was heel speciaal.

De ouders van Kyano gaven na de Droomdag aan dat Kyano ontzettend veel zelfvertrouwen heeft gekregen van deze dag en dat hij grote stappen heeft gezet. Hij heeft zich heel speciaal gevoeld tijdens de Droomdag, en voelde zich de ster van de dag! Ze zullen deze dag niet snel meer vergeten!

Sponsoren bedankt!

Rik en Jesper van Glowmovies / Scooperz Agency

Kelly Larsson van de Dodge Charger

Enversed VR Experience voor kaartjes en drankje

Efteling voor kaartjes

Freek Vonk voor cadeutjes

Sparck Sportclub voor boksles Cas van der Kraan

Meester Rolf

Porsche Marjon van der Kraan 

Tekstschrijver Simone Faessen

Donateurs collectebus

Facebook
Twitter
LinkedIn