IMG-20230331-WA0018

Jaylee geniet van échte meidendingen en dieren verzorgen

De Droomdag 

Vrijdag 31 maart is het zover; de Droomdag van Jaylee. Ineens staan droomgidsen Wendie en Bente, samen met haar nichtje Michelle bij haar in de klas. Jaylee is heel erg verrast en sprakeloos, wat niet vaak gebeurt. Ze beseft dat dit háár Droomdag is en zegt: ‘wat een goeie timing, nu hoef ik geen toets te maken!’ In de klas krijgt ze een persoonlijke boodschap te zien van Céline en Michiel (CEMI), die Jaylee volgt op TikTok. ‘Hoe kennen ze mijn naam?’ vraagt Jaylee zich af. CEMI heeft een paar leuke trucs voor lang haar laten zien. Natuurlijk wordt dat nog vaak geoefend tijdens de Droomdag.  

In een flitsende Lamborghini

Snel gaat de hele klas naar buiten om Jaylee uit te zwaaien en daar staat de volgende verrassing al te wachten. Jaylee wordt opgehaald met een flitsende oranje Lamborghini. Haar eerste reactie is: ‘daar durf ik niet in’, maar door de aanmoediging van haar klas, is ze daar al snel overheen en stapt ze in. Het brullende geluid van de motor maakte op iedereen veel indruk en met snelheid rijdt de sportwagen richting haar volgende activiteit. Jaylee vindt de snelheid en de auto helemaal fantastisch. Evenals de chauffeur, die super aardig is en kei goed kan rijden. Deze Lamborghini is ook de enige oranje versie die er in Nederland rond rijdt! Super bijzonder vindt Jaylee deze rit in de ultra gave Lamborghini. Daar heeft ze het de rest van de dag nog over. 

Nieuw TikTok dansje leren

Jaylee houdt van bewegen en dansen, logisch dat de volgende stop daar iets mee te maken heeft! Ze wordt door de Lamborghini afgezet bij Dansschool Step by Step, waar ze door dansdocente Angela een nieuw dansje leert. Super leuk voor haar volgende TikTok! Ze leert snel en vindt het super fijn om lekker te dansen en te bewegen. Tijdens het afscheid krijgen de meiden een tasje met wat lekkers en een cadeautje. Jaylee is hier blij mee en zegt: ‘deze tas ga ik als gymtas gebruiken!’ 

Heerlijk verwennen in de beautysalon

In de auto op weg naar de volgende activiteit zegt Jaylee: ‘Ik vind het gek dat wij de enige kinderen zijn, de rest zit allemaal op school.’ Ze geniet duidelijk.  
Dan is het tijd voor wat ontspanning en wat lekkers. Bij Kids Beautypark genieten de dames, in roze badjasjes, van de high- tea. Heerlijk snoepen en smullen van al het lekkers dat op een grote etagère staat, met een heerlijk kopje thee en een colaatje. Een top high-tea! Daarna gaan de voetjes in een badje om vervolgens een ontspannende massage te krijgen met een heerlijke crème. Natuurlijk moeten de meiden hard giechelen en roepen ze: ‘we kunnen niet tegen kietelen!’ Ook worden de nageltjes prachtig gelakt en dan zijn de voetjes helemaal klaar. Als de dames plaats nemen in prachtige luxe stoelen krijgen zij een fijne gezichtsbehandeling. Na het gezichtsmasker zegt Jaylee:  ‘Moet je voelen hoe zacht mijn huid nu is!’ Terwijl ze in de stoel ligt, vraagt Jaylee aan de  schoonheidsspecialist of ze lang voor dit vak heeft moeten leren. Nadat ze het antwoord hoort zegt ze: ‘nu weet ik wat ik wil worden!’ 
Nu de dames helemaal mooi zijn is het tijd voor een modeshow met muziek en prachtige jurken. Als volleerde mannequins paraderen de meiden over de roze loper. 
Als afscheid krijgen de dames allebei een mooie goodiebag en snoepjes voor de reis. Het is een uurtje rijden, de meiden zijn uitbundig samen aan het giechelen op de achterbank. 

Heerlijk lunchen bij d’n kleine Dommel en dieren verzorgen bij Dierenrijk

Na een uurtje rijden is het tijd voor een heerlijke lunch bij  ‘d’n kleine hommel’. Helaas regent het en kunnen de meiden niet buiten spelen, maar binnen kunnen ze zich ook goed vermaken. Nadat ze met hun muntje een cadeautje uit de vitrine kiezen, hoeven we maar een paar minuten te rijden naar de laatste activiteit die alles met Jaylee haar lievelingsberoep te maken heeft. Jaylee wil graag dierenverzorgster worden, daarom is de volgende activiteit helemaal in haar straatje. Op naar Dierenrijk in Mierlo! Hier krijgt Jaylee een kijkje achter de schermen. Meneer Jan leidt de dames rond en beantwoordt alle vragen die ze hebben. In de ruimte waar al het eten voor de dieren wordt voorbereid, snijden de dames een appel om later de wilde zwijnen mee te voeren. De zwijnen zijn erg blij met hun komst en eten al smakkend en grommend de gesneden appels op. Iets verder in het park staat Jaylee oog in oog met een slang, een cheeta en een wolf. Ook zien ze van een afstand o.a. de olifanten, bevers, leeuwen en pinguïns. Ook de kriebelvisjes worden gevoerd en die kriebelen graag aan je vingers. Jaylee vindt ze zo leuk dat ze haar hele arm in het water steekt, super lachen om zoveel visjes aan je arm te voelen kriebelen! Jaylee en Michelle gaan naar huis met een mooi diploma Dierenverzorger. Wow, wat gaaf! 

Lekker “Maccen”

Als we aan Jaylee vragen waar ze het liefst eet, roept ze heel hard; ‘Maccie!!’ En dus wordt de dag in stijl afgesloten bij de McDonald’s. Jaylee en Michelle kiezen allebei een HappyMeal met milkshake en worden extra verwend met leuke goodies. Vlak voordat ze terug naar huis gaan, mogen de dames zelf hun ijsje in de keuken van McDonald’s maken. Super gaaf, daar kom je nooit! En..hmmm smullen is het zeker. Dan is het écht tijd om weer naar huis te gaan. Met vrolijke ogen en een glimlach op haar gezicht zegt Jaylee op de achterbank: ‘ik ga aan mama vragen of ik dit vaker mag’! 

Droomgidsen

Wendie en Bente  

Sponsoren, bedankt

Jaylee haar Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder: 

Facebook
Twitter
LinkedIn