8CFE17C9-053B-46A6-9761-44ADFFF6D40D

Het heerlijke limo dagje van Lizzy

De droom

Lizzy droomt van honden, foto’s, lekkers maken én lekkers eten, limo’s en stripboeken lezen… Als je dan een Droomdag hebt, dan met alles erop en eraan!

Dreamchasers

Team Bakker en Bosch:

Marloes Schouten, Marijn van den Bosch, Nicole den Otter (fotograaf), Dirk de Bakker & Ilse in ‘t Zandt

De Droomdag

Vrijdag 25 maart is het zover, Lizzy’s Droomdag. Al vroeg wordt Lizzy opgehaald door een witte limousine. Vlak daarvoor heeft mama verteld dat vandaag de Droomdag is. De chauffeur weet precies waar hij moet zijn door het springende meisje dat hij voor het raam ziet stuiteren. Lizzy gaat vandaag op pad en neemt haar broer en mama mee. Zo kunnen ze later nog veel nakletsen met elkaar.

In de limo lampjes, ballonnen en andere versiersels, de playlist van Lizzy en bakken vol met haar lievelingssnoepjes. Die je zo lekker naar binnen slurpt.

Dieren verzorgen en zelf worstenbroodjes maken

Eerste stop een dierenpension in Oud-Heusden. Lizzy is gék op honden en wil misschien later zelf wel een hondenpension starten. Aan het werk dan maar! 2 Uur lang wordt Lizzy meegenomen, langs honden, katten, koeien en lammetjes die net zijn geboren. Ze mag de lammetjes de fles geven en glundert helemaal. Lizzy stelt haar droom voor later wel ietsje bij: ze wil dit nog steeds maar dan ietsje kleiner, want het is toch best heel druk met zoveel dieren . Dan met de limo naar bakkertje Deeg in Heusden voor de beste (vegetarische) worstenbroodjes van de regio. Weer een mooie blik achter de schermen. Lizzy en mama houden van bakken, dus om het geheim van de chef te ontdekken is bijzonder.

Fotoshoot

Na de lekkere lunch met soep en (worsten)broodjes, weer snel met de limo naar de Roestelberg in de Drunense duinen. Daar komt oma ook met hondje en dan is het feest compleet. Een complete fotoshoot van Carlijn Kleijngeld (gespecialiseerd in hondenfotografie) volgt. Om hondenfotograaf (een andere droom) te worden moet je nog best wat leren, en Lizzy krijgt van specialist Carlijn dan ook de ene na de andere tip. Ze kan alles meteen in de praktijk brengen met haar eigen hondje. De normaal zo rustige Lizzy heeft een big big smile, komt met allerlei ideeën en is helemaal in haar element. Van Beeztees krijgt ze een hele hoop hondenspeeltjes. Kunnen ze nog lekker veel samen spelen!

Efteling

Na een drankje op het terras vertrekt de limo weer naar het Efteling hotel, nu voor het diner. Hartelijk wordt het gezelschap hier verwelkomd voor de laatste stap van de Droomdag. Met nog iets heel bijzonders. Lizzy is namelijk een dikke fan van Raina Telgemeier, een populaire Amerikaanse cartoonist, die allerlei boeken heeft geschreven die Lizzy verslindt. Raina heeft een hele tas boeken opgestuurd, er zit zelfs een boek tussen die nog niet eens is uitgegeven. Kan Lizzy na de Droomdag nog lekker nagenieten. Dat kan sowieso want na het eten krijgen Lizzy, mama en broer ook nog eens toegangskaartjes voor de Efteling. Volgende week weer een sprookjesdag!

Sponsoren, bedankt!

Lizzy haar Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder:

Facebook
Twitter
LinkedIn