IMG_1205

Een stoere dag vol spanning & snelheid voor Ryu, Devano en Aiden!

DE DROOM

Alle drie de jongens zijn echte dare-devils en vinden het vooral heel erg tof om stoere dingen te ondernemen.

DREAMCHASERS

Luc en Maud

De droomdag

Door de corona situatie is de dag uitgesteld en hebben we met veel geduld gewacht. Maar zaterdagochtend 26 september is het eindelijk zover… de Droomdag van Ryu, Devano en Aiden! Een dag vol met toffe verrassingen!

Om 8:00 uur worden de heren samen met vader en oma opgehaald door Luc en Maud in een geheel gepersonaliseerd busje. Alle drie de jongens krijgen een eigen rugzak met hun lievelingssnoep en drinken. Aiden kijkt vol ongeloof rond en zegt: “Wow… ik heb nog nooit in zo’n bus gezeten!” Nou, heren… gordels vast en rijden maar. Ze vermaken zich prima door DJ te spelen en hun lievelingsmuziek klinkt al rijkelijk door de muziekbox. Te gekke nummers van Justin Timberlake, Lil’ Kleine en zelfs de hit van GameMeneer komt regelmatig voorbij. Voor we het weten zijn we al gearriveerd op de locatie De Eemhof.

“Kijk daar! Een politieauto!”

Alle drie de jongens zijn echte dare-devils en vinden het vooral heel erg tof om stoere dingen te ondernemen. Daar weten we hier bij De Eemhof wel raad mee! Bij aankomst gaan ze aan de slag met het eerste raadsel, waarbij ze een tip kunnen krijgen voor de eerste activiteit. Devano: “Kijk daar! Een politieauto!” En de jongens lopen nieuwsgierig het politiebureau binnen. Een politieman en rechercheur staan de jongens al op te wachten. Ze vertellen kort hoe de politie te werk gaat en geven aan dat ze een aantal agenten missen. Kunnen de jongens misschien een handje helpen? Jazeker, dat kunnen ze wel.

Echte politie-outfit’s.

Ze krijgen ieder een echte politie-outfit en mogen alvast in de politieauto zitten. Plotseling komt er een melding binnen! “Oh nee! Er is ingebroken!” De cd-speler op het politiebureau is gestolen! Welke dader kan dit gedaan hebben? Ze stappen in de politieauto en gaan op zoek naar de dader. Via de portofoon krijgen ze een melding door en gaan er meteen op af. En ja hoor… ze hebben de boef gevangen. Deze moet mee naar het bureau. Eenmaal op het politiebureau wordt de boef ondervraagd, krijgt hij een taakstraf toegewezen en wordt opgesloten in de cel. De agent en de rechercheur zijn de jongens eeuwig dankbaar. Wat een goede hulp!

“Dat is een raceauto!”

Tijd voor het volgende raadsel. Ryu: “Ja, hoor! Dat zie ik zo al. Dat is een raceauto!” Op weg naar de parkeerplaats horen we al van ver het geluid van vele sportauto’s. Alle drie mogen ze hun lievelingsauto uitzoeken om er een ritje in te maken. Eens zien hoe snel ze kunnen racen op de snelweg. Met piepende banden scheuren ze het terrein af. 

“Het is groot, het vliegt en kan landen… ra ra wat is het?”

Na de lunch is het tijd voor de volgende activiteit. Via geheimschrift krijgen de jongens de volgende aanwijzing: “Het is groot, het vliegt en kan landen… ra ra wat is het?” Ja, hoor. Dat moet wel een helikopter zijn! Vol trots (en stiekem toch wel kriebels in de buik) mogen ze om de beurt mee met een échte helikopter. “WAUW! Dat was vet!” Devano vertelde Luc: “Dit is echt de leukste dag van m’n leven!” De jongens zijn helemaal ondersteboven van de vlucht op grote hoogte. En dat zelfs met hoogtevrees! Knap hoor, Aiden.

VR!

Vervolgens gaan we door met een strijdlustige Virtual Reality-game en sluiten af met hun grootste hobby: gamen. En niet zomaar gamen… maar samen met YouTube-gamer GameMeneer. Alle drie zijn sprakeloos. Eenmaal gestart met een game, vergeten ze al snel dat ze naast een bekendheid zitten, worden ze fanatiek en gaan helemaal op in het spel! Op de terugweg hebben we de hit van GameMeneer luidkeels meegezongen. Als we eindelijk weer in Uden aankomen, worden de jongens nog verwend met hele toffe cadeaus! Ieder krijgt een eigen lichtgevend skateboard om buiten mee te crossen en als klap op de vuurpijl krijgen ze een echte XBOX 360 met tientallen spellen!!! Een dag om nooit te vergeten.

Al met al een ontzettend toffe Droomdag. Voor ons als dreamchasers, is het een bijzondere dag waar we veel voldoening uit halen. Wij vinden het ontzettend mooi om te kunnen bijdragen aan zo’n mooi initiatief!

SPONSOREN BEDANKT!

De Droomdag is mede mogelijk gemaakt door:

– E&F Venlo

– Vele donaties van familie, vrienden, kennissen et cetera.

Facebook
Twitter
LinkedIn