limo

Een gezellige vriendinnendag voor Jessie.

DE DROOM

Een gezellige vriendinnendag met een bezoek aan een ‘vooral geen saai’ museum, voorkeur Anne Frank, meet & greet met een bekend persoon, shoppen en sportief bezig zijn.

HOOFDSPONSOREN

DREAMCHASERS

Rosemarie & Ingrid

DE DROOMDAG

’s Ochtends vroeg word je aan de ontbijttafel verrast met het bezoek van de dreamchasers. Snel de boterham naar binnen en op weg met een stoere Dodge naar het Centraal Station Nijmegen. Wat een verrassing… daar staan je twee beste vriendinnen!

Naar Amsterdam.

In de trein wordt duidelijk dat je naar Amsterdam gaat. Tijdens de treinreis vraag je voortdurend ‘Wat gaan we doen? Waar gaan we heen?’ Het blijft een verrassing. Het eerste cadeautje krijg je in de trein, een pakket van Dylan Haegens, tijdschrift, kaartje en t-shirt met de tekst ‘hé mensen’. En dit is nog maar het begin. In Amsterdam houden we het tempo erin en lopen we naar het Anne Frank Huis.

En wie wacht daar op Jessie?!

Wat jij niet weet is dat er binnen iemand op je wacht. Namelijk je favoriete schrijfster, Eva Burgers van het boek ‘Complot’. Wat ben jij verrast!! Eva, speciaal voor jou!! De verrassing is compleet als Eva jou ook nog een gesigneerd boek overhandigt. Je bent behoorlijk onder de indruk. Eva heeft, heel attent, ook voor je vriendinnen en dreamchasers een boek meegenomen. Geweldig!

Heerlijk lunchen.

We nemen afscheid. ‘Waar gaan we heen? Wat komt er nu?’ We gaan lunchen bij een gezellig Amsterdamse lunchroom ‘De Drie Graefjes’. Tijdens de heerlijke lunch krijg je weer een cadeautje. Een Billie Eilish hoody!! Als fan van Billie natuurlijk een geweldig cadeau. Na de lunch vraag jij weer ‘Wat gaan we nu doen? Of is de dag al voorbij?’

We gaan shoppen.

Na wat leuks te hebben gescoord voor jezelf en je vriendinnen gaan we naar de Dam. Daar voeren we de duiven en lachen we wat af. De duiven, en dan met name als ze wegvliegen, zorgen voor de nodige hilarische reacties.

Nog even een souvenirtje halen van Amsterdam en dan…

staat er een roze limousine klaar. ‘Voor ons ‘Waar gaan we heen? Wat gaan we doen?’ Weer blijft dat een verrassing. In de limousine wordt er geproost met champagne. Even voor de duidelijkheid, het is kinderchampagne. Geweldig vind je het. Eigenlijk zijn al je wensen al uitgekomen. Of nee, toch niet allemaal.

Sportief bezig zijn ontbreekt nog. Nou, komt dat even goed uit!

We zijn op weg met de limousine naar Snow world Amsterdam. Daar kun je zeker sportief bezig zijn en krijgen jij en je vriendinnen privéles om te leren skiën. Jullie hebben alle drie talent en het is geweldig om te zien hoe jullie de berg af skiën. Vermoeid maar voldaan ploffen we in de limousine op weg naar Centraal Station Amsterdam. We gaan met de trein terug naar Nijmegen.

‘Is de dag nu afgelopen?’

Nee, wacht maar af. McDonalds Novium heeft ons uitgenodigd om te komen eten. Wat je maar wilt, alles kan of mag. Voor jou en je vriendinnen heb je nog een heerlijke McFlurry gemaakt in de keuken van de McDonalds. Nu zit de dag er écht op en brengen we jullie naar huis. Het is stil in de auto, wat een indrukken, wat een belevenissen, wat een Droomdag!!

SPONSOREN BEDANKT!

vrienden, familie & collega’s

Facebook
Twitter
LinkedIn