In de limousine

De mooiste dag van Faya’s leven

De droom

Faya is 8 jaar en ze wil graag slapend rijk worden door beroemd en fotomodel te worden. Faya maakt zich graag op en is dol op dansen, TikTok en foto’s maken. Ze vindt het leuk om samen te koken en bakken met haar moeder.
Ze is nog nooit naar de bioscoop geweest en haar grootste droom is naar de Efteling, het liefst in haar droomauto: een knalroze limousine.

Dreamchasers


Lisa & Manon

De Droomdag van Faya

Op ‘de mooiste dag van haar leven’ verwacht Faya nog helemaal niks en gaat ze zoals elke dag naar school. Dan staan Manon en Lisa ineens in haar klas en ze nemen de hele klas mee naar buiten om te zien dat er een geweldige knalroze Chrysler limousine voor Faya klaar staat. Wat vindt Faya hem mooi! Samen met haar moeder, stiefvader en zusjes stapt ze in en gaan ze op pad.

De voorbereidingen

Allereerst rijden we in die hele gave limousine (met kinderchampagne en een overvloed aan snoepjes!) naar Enschede, waar we stoppen bij de Primark. Hier mag Faya lekker winkelen en dus gaat ze direct op zoek naar mooie kleren.

Daarna gaan we door naar Anke Pothoven, zij is professioneel visagiste en gaat Faya, haar moeder en haar zusjes mooi opmaken en dames krijgen zelfs nog een glittertattoo! Faya is ondersteboven van zichzelf als ze eindelijk in de spiegel het eindresultaat ziet.

Bij AMI Kappers in Oldenzaal voelt Faya zich als een koningin als ze samen met de kapster een prachtig kapsel mag uitkiezen. Een combinatie van vlechten en krullen wordt gekozen en wat staat het haar mooi!

Na nieuwe kleren, make-up en mooie haren komt de fotoshoot

In Oldenzaal bij Suus’ Fotosjop worden we hartelijk ontvangen door Manouk. Faya lijkt het even spannend te vinden, maar zodra Manouk haar neerzet om te beginnen komt een echt fotomodel bij Faya naar boven. Ze weet precies wat ze moet doen en neemt pose na pose aan en we zijn allemaal verbaasd hoe enorm fotogeniek ze is. Natuurlijk mag Faya ook met haar moeder, stiefvader en zusjes op de foto.

Allemaal lekkers

Bij Grand Café De Dominee in Oldenzaal is een tafel voor ons gereserveerd en hier wordt een heerlijke lunch geserveerd, inclusief vuurwerk op de bestelde ijsjes! We hebben allemaal enorm genoten!

Onze een-na-laatste stop is bij Zoete Kruimels in Oldenzaal. Hier mochten Faya en haar zusjes de lekkerste cupcakes versieren. En wat een geluk, we mochten zelfs proeven van de allerlekkerste botercrème die de dames voor ons gedecoreerd hadden, dat was smullen!

Even toeren en daarna…shoarma!

Er was gelukkig nog wat tijd over waardoor onze chauffeur uitgebreid door Hengelo kon toeren terwijl Faya en haar zusjes vanuit het raam van haar knalroze limousine vrolijk naar iedereen zwaaiden. Ze genoten volop en iedereen zwaaide enthousiast terug!

Als afsluiter mocht Faya bij De Pyramiden in Hengelo eten. Ze koos voor haar haar lievelingseten: shoarma!

We hebben ontzettend genoten van deze Droomdag en Faya’s eigen woorden waren: “Dit was de mooiste dag van mijn leven!”. We hebben haar afsluitend nog verwend met spelletjes, bioscoopbonnen en kaarten voor de Efteling. We hopen dat Faya met veel plezier terugkijkt op deze speciale dag.

Sponsoren, bedankt!

Faya’s Droomdag zou niet zo’n enorm succes geweest zijn zonder:

Facebook
Twitter
LinkedIn