thumbnail_Tiago

De legerdag van Tiaro.

DE DROOM

Een dag op pad met de mannen van het leger!

HOOFDSPONSOR

DREAMCHASERS

Chantal en Susanne

DE DROOMDAG

Op woensdag 5 juni was het zover, de Droomdag van Tiaro!

De dag begint voor ons al in luxe, want we hebben een rode Tesla kunnen regelen!

Dus we gaan op weg naar Tiaro… Zijn vader Menno stapt bij de ingang in én we rijden voor het verrassingseffect door naar het huisje waar Tiaro woont. Flink toeteren, om de aandacht te trekken, dat lukt… ‘Toet, Toet, Toet’. Vol energie stormt Tiaro naar buiten; ‘Jippie, mijn Droomdag!!’😊 Dikke knuffel voor zijn vader en high fives voor ons en Malou (de fotografe).

Eerst nog een bakkie en het eerste cadeau “een gave leger rugzak met Tiaro erop”.

Samen nemen we de dag door.

Dat hebben we gedaan met een mooie tekening.

Met Tiaro hadden we afgesproken de dag geheim te houden, maar in de ochtend alles te vertellen, zodat hij maximaal kan genieten i.p.v. zich de hele tijd af te vragen wat we nog gaan doen. 

Het avontuur kan beginnen.

Het avontuur richting Rotterdam kan beginnen in de rode (lievelingskleur Tiaro) Tesla. Chantal zet af en toe echt aan in Tesla, wat schrikken is voor iedereen, het voelt net als een achtbaan, zo snel trekt de tesla op. We moeten erg lachen met het scheetkussen in de auto… Heerlijk om Tiaro zo blij te zien!

Naar het Mariniers Museum.

Bij het Mariniers Museum worden we opgevangen door Wim, met een heerlijk kopje koffie en koekje. Tiaro krijgt een legerjas aan en echte camouflage schmink. De rondleiding is top, helemaal in stijl. Tiaro weet al heel veel dingen, maar hij stelt ook ronduit vragen. Tiaro is erg blij dat zijn vader erbij is om dit samen met hem mee te maken. Dan een game met het lossen van waarschuwingsschoten, een foto in de legertruck en ook nog een lego tank cadeau maakt het helemaal af. Wat een mooie ochtend!

Tijd voor de lunch.

De gastvrouw van Hotel de Watertoren in Dordrecht heeft speciaal voor Tiaro een legershirt aangetrokken, de tafel is versierd en zelfs vuurwerk in de pantosti, super! Tiaro krijgt niet veel door zijn keel, hij is toch een beetje gespannen voor de middag, want hij mag mee op een echte oefening van de Pontonniers van 105 Geniecompagnie!

Eerst even een Super Charge moment voor de Tesla.

Na een drankje en een klein half uur konden we verder richting Hedel. Voor de oefening met de mannen van de Pontonniers, iets waar Tiaro al de hele dag naar uit keek. Super gaaf om te zien dat zijn nieuwsgierigheid het altijd wint van de zenuwen, dus bij de slagboom springt hij al in de auto bij één van de mannen. Na het aandoen van de zwemvesten en een kleine uitleg, mag hij dan richting het peloton.

Hij wordt welkom geheten door het hele peloton.

Tiago is vanaf dan echt één van hen. Samen met zijn vader mag Tiaro mee op één van de boten om een echte brug te bouwen over het water. Samen met de springers op het voordek, op de verschillende vloten, zien hoe de mannen in actie komen en uiteindelijk met een leger truck over de samen gebouwde brug… Alles zit er in en is in één woord geweldig!!! Tiaro straalde de hele middag!

Tijd om afscheid te nemen van de groep en zijn vader De afsluiting is bij Stephano’s Pizzeria in Den Bosch. Wat een mooie binnenkomst met echte aandacht, rode ballonnen, gaaf aangeklede tafel en zelfs rode oorbellen bij de bediening. Tiaro’s moeder Mar-lou en zusje Sydney sluiten aan voor het eten, waarbij Tiaro trots zit te vertellen wat hij de hele dag heeft gedaan.

Het is nu tijd voor zijn lievelingsgerecht lasagne. Daarna natuurlijk de Tesla nog even aan zijn moeder en zus laten zien, afscheid nemen en op naar De Hondsberg.

Samen in de auto evalueren we de dag en we hebben nog een laatste cadeau voor Tiaro in de auto…..Het Klooster van Lego Ninjago. Super bijzonder moment, waarbij hij aangeeft dat hij deze al heel lang wilde, een geweldige dag heeft gehad en we voor hem een soort ‘dromen-lezers’ zijn. ‘Het was gewoon… ALLES’ Hij kan ons geen groter compliment geven!

Terug op de Hondsberg trekt de Tesla natuurlijk nog de aandacht en is het tijd om weer bij te komen. Een laatste kopje koffie en tijd om afscheid te nemen.

Tiaro bedankt voor je nieuwsgierigheid en enthousiasme tijdens deze dag…

Ook voor ons een dag om nooit meer te vergeten!!!

Veel liefs Chantal & Susanne

SPONSOREN BEDANKT!

Deze dag was niet mogelijk geweest zonder onderstaande sponsoren:

voor de geweldige rode Tesla, waarbij Tiaro echt geloofde dat hij het scheetkussen met z’n stem kon bedienen (speciaal voor Droomkindjes 😊)

voor de geweldige rondleiding, persoonlijke verhalen en mooie cadeau’s

voor het ontvangst, de lekkere lunch en het vuurwerk voor Tiaro.

Hedel- Pontonniers van 105 Geniecompagnie WB; big hug voor deze stoere mannen, dank voor het omarmen van Tiaro’s droom en hem echt onderdeel te laten zijn van het geheel!

Van deze oefening kunnen we, volgend afspraak geen foto’s plaatsen, maar geloof ons, het was geweldig!

Stephano’s Pizzeria Den Bosch voor de mooie aankleding in Tiaro’s lievelingskleur, de extra aandacht en lekkere drankjes. 

En degene die een bijdrage hebben gedaan op onze steunwebsite:

Van Lijssel Transport B.V., Mieke, Esther, Petra, Jasmijn en Martijn, Clemens, Ingrid, Carola en Natasja, Anouk en Paul, Manon, Diana, Monique, Frie en Paula, Harry, Diney en Willem-Peter, Marcel en Marianne, Anouk, Wesley, Bert en Joke en Wesley… Geweldig om jullie enthousiasme en hulp te ervaren!!

Speciale bedankje voor onze top fotograaf Malou Kriek, erg fijn dat je er bij was!!

Voor ons een geweldige eerste, maar zeker niet laatste droomdag en alles wat we qua bijdrages over hebben van deze dag, gebruiken we voor de volgende Droomdag, dus dubbel dank 😊 

Nogmaals onze dank is groot en het blije gezicht van Tiaro zullen we niet vergeten!

Veel liefs Chantal & Susanne

Facebook
Twitter
LinkedIn