foto 1

De Droomdag van Olivier, een Droomdag op snelheid!

DE DROOM

Een snelle Tesla, racen, gamen en lekker eten.

DE DREAMCHASERS

Jurrie & Harold

DE DROOMDAG

Met een grote zwarte tesla, zo’n eentje waarvan de deuren naar boven open gaan, worden Olivier en zijn vriendje op school opgehaald. De hele klas gaat mee naar buiten om te zien in wat voor een stoere auto Olivier aan zijn Droomdag begint.

Scheuren.

Na een snelle rit komen we aan op het buitencircuit De Landsard in Eindhoven. Hier gaan Olivier en zijn vriendje karten. Maar voordat de jongens in de karts stappen krijgen ze een race-shirt van het F1 Redbull-team.

Het zijn twee stoere coureurs die over het circuit scheuren. Dat de baan eerder die ochtend nog nat geregend was maakt ze niets uit. ‘Ik vond het spinnen stoer’ zei Olivier nadat hij verschillende keren met zijn kart over de baan had getold. De medaille die ze krijgen is zeker verdiend!

Na het karten naar Boxtel om te lunchen. “Heb je ook Snollebollekes?’ vraagt Olivier vanaf de achterbank. Uiteraard hebben we Snollebollekes. En met de luidspreker vol open rijden we over de snelweg.

De kapsalon die we in Boxtel bij Eethuis Bakkal hebben gegeten smaakt super! Vol nieuwe energie rijden we weer terug naar Eindhoven (we moeten de Tesla uiteraard goed gebruiken). Nu staat VR gaming op het programma. Olivier en zijn vriendje krijgen een VR-bril op en spelen in een speciale ruimte verschillende VR-games. Handboogschieten, samen hamburgers bakken en in een ruimtegevecht vijandelijke robots uitschakelen. “Ik haalde ze gewoon neer met mijn zweep’ was een toelichting die Olivier gaf op zijn strijdtechniek.

Na het gamen weer terug naar Boxtel (we kregen geen genoeg van de autoritjes). Op verzoek van Olivier klinken Snollebollekes en Raw Monkey door de luidsprekers. In Boxtel gaan we naar een Thais restaurant. Olivier houdt van Thais eten, maar nog leuker vindt hij om te helpen bij de bereiding van een Thaise maaltijd. In de keuken van het Thaise restaurant samen met een Thaise kokkin mogen de jongens als gastkok aan de slag. Ze bereiden verschillende gangen die wij vervolgens met zijn allen opeten.

Na het lekkere eten gaan we weer naar huis.

Tussendoor schieten we met de Tesla nog een paar keer van 0 naar 100 kilometer per uur in zo’n 2 tot 3 seconden.Bij Olivier thuis aangekomen krijgt Olivier nog wat spullen van het Jumbo racing team. Wanneer we binnen zijn vertelt hij vrolijk over alles wat hij op zijn droomdag heeft meegemaakt.

SPONSOREN BEDANKT!

Facebook
Twitter
LinkedIn