Pietjesactie

Dreamchasers Mieke en Margreet stonden na het bijwonen van onze informatie-avond te trappelen om voor Dream4Kids aan de slag te gaan. En ze konden niet wachten om een Droomdag te gaan organiseren! Helaas gooit corona roet in het eten.

Mieke en Margreet lieten zich niet zo makkelijk uit het veld slaan: ze wilden zo graag iets doen voor Dream4Kids. Daarom hebben ze de actie ‘Roetveegpieten op bezoek’ bedacht.

Op hun website deden ze onderstaande oproep:

Echt wel! Wij helpen je uit de brand en zamelen tegelijkertijd geld in voor Dream4Kids. Doe je mee om onze actie te steunen? Boek dan nu onze roetveegpieten en tover een lach op het gezicht van jouw eigen kleintjes, maar ook op die van de kinderen die via Dream4Kids een Droomdag krijgen om nooit te vergeten!

In de omgeving Prinsenbeek, Etten-Leur en Breda kun je een bezoek van de pieten boeken. De pieten zijn voor 10, 15 of 20 minuten te boeken. Het donatiebedrag is € 1,- per minuut.

Alle tijdslots zijn inmiddels volgeboekt. Wat een leuke en succesvolle actie! Dank je wel, Mieke en Margreet. Wil jij zelf in actie komen voor Dream4Kids? Daar zijn wij, en de kinderen, heel blij mee.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Samenwerking met een chocolade randje

Wij zijn enorm trots op onze leuke samenwerking met Olala Chocola Breda. Zij gaan ook dit jaar speciaal voor Stichting Dream4Kids prachtige, handgemaakte chocoladeletters maken van eerlijke en lekkere chocolade. Met een bestelling van deze speciale chocoladeletters steunt u Dream4Kids en helpt u ons nog meer Droomdagen te organiseren voor kinderen met een trauma tussen de 6 en 12 jaar. Helpt u ons mee zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen?

Of scan de QR-code en bestel!