Cheque VriendenFonds

Vrijwilligers Sandra en Annemarie nemen de cheque van het VriendenFonds van de VriendenLoterij enthousiast in ontvangst.

PERSBERICHT

Tien kinderen beleven Droomdag van Dream4Kids dankzij VriendenLoterij.


Amsterdam, 1 juli 2021 – Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor tien kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Omdat deze kinderen het verdienen om de dag van hun leven te hebben, deed Stichting Dream4Kids voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Hiermee gaan de hartenwensen van tien kinderen in vervulling: zij beleven via Dream4Kids hun ultieme Droomdag.

Laura Koppenberg, directeur Stichting Dream4Kids: “We zijn ontzettend blij met deze mooie bijdrage van het VriendenFonds! We kunnen kinderen met een trauma hier de dag van hun leven mee bezorgen. Een Droomdag van Dream4Kids is echt een lichtpuntje: kwetsbare kinderen putten er moed en kracht uit waardoor ze weer positief naar de toekomst durven te kijken. Echt fantastisch dat het VriendenFonds dit mede mogelijk maakt.

Wij zijn voornamelijk actief in het zuiden van Nederland. Dankzij deze bijdrage kunnen we onder meer de Droomdag van twee zusjes uit Nijmegen organiseren. Zij verloren vorig jaar hun vader aan een hersenbloeding. Hij stierf in het bijzijn van de meisjes. Een zeer traumatische ervaring. De Droomdag wordt voor elk meisje op maat gemaakt. De één houdt van koken en wil graag rijden in een Lamborghini. De ander is dol op dansen, regenboogslijm maken en zou graag een YouTube-ster willen ontmoeten. Natuurlijk gaan de vrijwilligers van Dream4kids alles uit de kast halen om dit mogelijk te maken.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen. Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Facebook
Twitter
LinkedIn