AFAS Droomstart: Maartje als VIP

Eindelijk! Na een halfjaar lockdown kon vrijdag 23 april de Droomdag van Maartje ein-de-lijk plaatsvinden. Wat heerlijk! Maartje (13) en de vrijwillige dreamchasers Cathy en Mandy hebben genoten.

En toen was het eindelijk zo ver….de eerste – coronaproof – Droomdag na de lockdown, mogelijk gemaakt door de AFAS Foundation. De gelukkige dame in kwestie was Maartje (13) die al langere tijd op onze wachtlijst stond. We konden haar vrijdag 23 april jl., verrassen met háár eigen, unieke Droomdag.

En eh… niet alleen Maartje stond te trappelen van ongeduld, ook vrijwilligers Cathy en Mandy keken er ontzettend naar uit om eindelijk als dreamchaser aan de slag te gaan en Maartje de dag van haar leven te bezorgen. Daarvoor hadden ze alles uit de kast getrokken!

VIP, VIP, VIP. Daar ging het allemaal om. Maartje wilde zich dolgraag een dag een echte VIP voelen, met alles wat daar bij hoort. En dus werd ze in een mooi versierde cabrio opgehaald. Wat volgde was een echte VIP-schoonheidsbehandeling. Je moet er tenslotte feestelijk uitzien als het JOUW Droomdag is!

Toen Maartje er helemaal klaar voor was, kon haar speciale dag pas écht beginnen. De dag, die helemaal om háár draaide. Wat ze allemaal heeft gedaan? Tja, wat doet een VIP zoal? Cocktails drinken, in een sportauto rijden, een slaapfeestje, Netflixen, kleur in je haren, een eigen kunstwerk maken, in een jacuzzi zitten….Teveel om op te noemen. 

Aanvankelijk was Maartje nogal schuchter en verlegen, maar al snel wilde ze de speciale VIP-sjerp geen seconde meer af doen. Mooi om te zien hoe goed al die aandacht haar deed, hoe ze langzaam uit haar schulp kroop en steeds zelfverzekerder werd. 

De onderste foto zegt het wat ons betreft eigenlijk allemaal. Maartje en haar liefste vriendin, samen in het bubbelbad, genietend als échte VIPS. Wat een luxe. Wat heeft Maartje genoten!

Een zeer geslaagde eerste Droomdag na een lange periode. We hopen dat er snel vele Droomdagen volgen. Want er staan nog ruim 30 kinderen zoals Maartje op onze wachtlijst. Allemaal kinderen die na een vervelende periode óók dat lichtpuntje verdienen, waar ze zo naar uitkijken.

Binnenkort volgt het hele verslag van haar Droomdag en kun je dat op onze website nalezen.

Facebook
Twitter
LinkedIn