Droompartners

Dream4Kids wil alle kinderen met een trauma een unieke, individuele Droomdag op maat bieden.   

Je kunt als bedrijf op verschillende manieren steunen om de kinderen een unieke Droomdag te laten beleven en (weer) met een lach naar de toekomst te laten kijken. We vertellen je hier graag meer over de diverse mogelijkheden en denken graag met je mee.  

Waarom sponsoren

Er zijn diverse redenen waarom het voor jouw bedrijf interessant en voordelig is om een goed doel zoals Dream4Kids te sponsoren. 

Verhoog je naamsbekendheid 

Door Dream4Kids te sponsoren krijgt je bedrijf mogelijkheden om deze sponsoring te promoten en onder de aandacht te brengenNiet alleen via jullie eigen kanalen, maar uiteraard ook via onze on- en offline kanalen.  

Bewustwording en zichtbaarheid 

Door het sponsoren van Dream4Kids of door gebruik te maken van de netwerken van Dream4Kids, denk bijvoorbeeld aan sociaal media, bereikt jouw bedrijf een nieuw publiek. Je wordt voor meer mensen zichtbaar en je kunt zo je doelgroep verbreden.   

Breng je sociale verantwoordelijkheid onder de aandacht 

Door een goed doel te ondersteunen, laat je zien dat je je bezig houdt met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit draagt bij aan een positieve houding van het publiek t.o.v. je bedrijf, maar ook aan een positieve houding van je medewerkers t.o.v. je bedrijf. 

Je krijgt er zelf een goed gevoel  

Dit is waarschijnlijk het mooiste voordeel aan sponsoring van Dream4Kids. Je weet waar je het voor doet, voor kinderen met een trauma, en als je uiteindelijk ziet wat jij als sponsor kunt bijdragen, geeft je ook gewoon een goed gevoel. Ook je medewerkers zullen zich hierdoor meer betrokken voelen.  

Fiscale voordelen 

Met een donatie aan Dream4Kids laat je zien maatschappelijk betrokken te zijn. Het is goed om te weten dat je giften fiscaal aftrekbaar zijn, als deze aan een aantal voorwaarden voldoen. Kijk hier voor de fiscale voordelen. 

Een ideale manier om bovenstaande zaken te combineren, is door middel van sponsoring van Dream4Kids 

sponsoring in natura

Steun Dream4Kids met een dienstenproducten, kennis of vrijwilligers (link maken naar stuk over inzet als vrijwilliger). Van printpapier tot schoonmaakmiddelen, er is van alles nodig om onze bezoeken met vrijwilligers aan kinderen met een trauma mogelijk te maken. En daar kan jij bij helpen!  

Benodigdheden in natura zijn onder anderen: materialen voor evenementen (zoals Cycle4Dreams), IT-benodigdheden, benzine, advertentieruimte, briefpapier voor mailingen naar donateurs, vrijwilligers, posters, folders, VVV bonnen om mensen te bedanken, mobiele telefoons voor droomcoaches en vrijwilligers, mobiele abonnementen, kleding, rugzakjes, etc. 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel dan met Laura Koppenberg op 073 642 88 90.