blur foto school;

Aya gaat als VIP door het leven

De Droom

Aya droomt van mode, mooie grote auto’s, lekker eten en mooie dingen maken. Tijdens deze Droomdag gaat ze het allemaal meemaken!  

Droomgidsen  

Margreet en Linda 

De Droomdag  

Op woensdag gaat Aya naar school, een dag als alle andere denkt ze. Ze vindt het wel raar dat juf Angelique op school is, want die is er eigenlijk nooit op woensdag. Ineens gaat de deur van de klas open en schiet de confetti uit het confettikanon door de klas. Daar staan haar 2 droomgidsen midden in de klas; DIT IS JOUW DAG, AYA! Wat een verassing. Na van de schrik bekomen te zijn, gaat ze in een andere klas haar vriendin ophalen, die ook totaal verrast is. Alle klasgenootjes begeleiden de meiden, via de rode loper mee naar buiten waar ze als echte VIPS behandeld worden. Vrienden, familie en de klasgenoten bekijken de mooie limousine die voor de dames klaar staat. Na nog wat handtekeningen te hebben uitgedeeld en de laatste foto’s gemaakt te hebben, sluiten de deuren van het sjieke voertuig en rijden de meiden in stijl naar hun eerste stop.  

Shoppen als een VIP bij Shoeby 

In de limousine hebben de vriendinnen de grootste lol. Wat een prachtige auto en hij is gevuld met allerlei lievelingsdrankjes en -snoepjes waar ze uiteraard lekker van genieten. Dan stopt de limousine bij de eerste locatie. Ze stappen uit en speciaal voor Aya en haar vriendin opent Shoeby Tilburg Centrum eerder haar deuren. De meiden worden hartelijk ontvangen in deze gave kledingzaak. Achter in de winkel hebben ze een speciale plek voor Aya gemaakt met welkom bordje, kinderchampagne en lekkere dingetjes. De dames krijgen persoonlijk stylingsadvies in deze winkel vol mooie kleding. De meiden neuzen lekker in de kledingrekken. Aya ziet al gauw een leuk zwart blazertje en een broek die ze wil, de combi met de witte blouse die erbij wordt gevonden maakt dit setje helemaal af. Ook haar vriendin past wat kleren en slaagt met een mooie jurk. De labels worden er in de winkel nog afgehaald en de meiden verlaten de Shoeby helemaal in stijl met een big smile.    

Armbanden maken bij SilsPlace

De meiden hebben het goed naar hun zin! Wat een leuke dag tot nu toe. Ze stappen al giebelend weer in de limousine die ze naar Moergestel brengt. Bij SilsPlace is de volgende stop. Helemaal enthousiast komen de meiden aan in de creatieve ruimte waar allemaal bakjes met kralen klaar staan. Aya en haar vriendin beginnen meteen met het rijgen van mooie patronen en hebben in mum van tijd meerdere armbanden en zelfs een sleutelhanger klaar. Daarna versieren ze feestelijk de papieren tasjes voor de sieraden. Na het smullen van wat lekkers, sluiten de meiden dit relaxte moment af en staat de volgende verrassing ze op te wachten.    

Met grote BMW17 naar Kandinsky

De limousine is verruild voor een grote auto waar Aya letterlijk in moet klimmen! Wat is ie groot, deze mega gave BMW! De ogen van Aya glinsteren bij het zien van deze gave bolide, hier is duidelijk een wens in vervulling gegaan. De BMW zet koers richting Waalwijk voor een heerlijke lunch. Bij Kandinsky wordt er een lekker broodje geheel naar Aya’s zin gemaakt. Aya wil het liefst een broodje met zalm, sla, komkommer en mayo en precies zó komt het gezonde broodje zalm à la Aya uit de keuken. Als haar vriendin haar tosti zonder ham geserveerd krijgt, genieten de meiden van dit fijne en lekkere rustmoment. ‘Wat is het een gave dag tot nu toe’ zeggen de meiden tegen elkaar. Alle ervaringen die ze hebben opgedaan komen voorbij en de meiden genieten zichtbaar.    

Kookstudio Ik kook jij ook

 Na de heerlijke break zijn de meiden uiteraard benieuwd of de droomgidsen nog meer in petto hebben. Nadat ze aankomen bij de kookstudio waar Anouk Glaudemans, van Anouk bakt door, op ze wacht hebben ze meteen een idee wat er te gebeuren staat! Cupcakes versieren vindt Aya supergaaf en laat Anouk daar nou net alles voor in huis hebben! Mooie afgebakken cupcakes, 10 kleuren fondant, 4 kleuren botercrème in een spuitzak en 15 bakjes met allerlei versiersels staan te wachten op de kwaliteiten van Aya en haar vriendin. Anouk geeft ze allebei een mooi kookschort cadeau en neemt de meiden mee in haar wereld vol lekkers waarbij ze allerlei foefjes leren. Ze maken decoratiebloemetjes en blaadjes. De één na de andere prachtige cupcake wordt er gemaakt. Het eindresultaat is 12 prachtige cupcakes per persoon. De meiden zijn trots op het eindresultaat. Anouk verwent de meiden ook nog met een gezellig receptenboek en een deurhanger “niet storen, ik ben aan het bakken”, die ze lachend in ontvangst nemen. Met een lekker gevuld tasje in hun handen, zwaait Anouk de meiden uit.   

Pas op; VIP’s voor de camera! 

Aya en haar bestie zijn helemaal happy, wat een gave ervaring hebben ze tot nu toe! De meiden stralen helemaal als de BMW ze naar naar Pulles & Pulles in Waalwijk brengt. Wat ze niet weten is dat ze deze vibe goed kunnen gebruiken voor de volgende verrassing. Ze worden ontvangen in de fotostudio waar eerst hun make-up en haar gedaan wordt. De meiden weten precies wat ze willen en ze komen prachtig voor de lens te staan. De fotograaf creëert een aantal verschillende sfeertjes. Na een aantal goed gelukte sessies met verschillende poses en uiteraard ook met feestelijke ballonnen, staan de meiden lekker spontaan op de foto. De droomgidsen zorgen voor voldoende hydratatie tijdens de shoot en voorzien Aya en haar vriendin van een bubble tea. ‘Hmm, wat een lekker tussendoortje’ zeggen de meiden tegen elkaar.  

Afsluiter met heerlijke sushi 

Na de fotoshoot is het etenstijd maar als de droomgidsen beginnen over boerenkool zie je de meiden lichtelijk fronsen. Als je Aya ’s nachts ergens wakker voor kunt maken, dan is het wel sushi en niet voor boerenkool. Dan verschijnt er een grote grijns op het gezicht van Aya als ze in de verte Shinzo ziet verschijnen. Ze kent dit sushi restaurant en de meiden weten het nu zeker: ze gaan lekker sushi eten! Aya krijgt een prachtig mooie tafel aangewezen die versierd is met ballonnen en een hartje van snoepjes. Hoe feestelijk is dat! De meiden bestellen allerlei lekkere dingen van de kaart. Ze proberen ook allerlei dingen die ze niet kennen. Wat een feest! De meiden giebelen en genieten. Wat leuk dat deze hartsvriendinnen dit heerlijke moment kunnen delen en er allebei zo van genieten.

Feestcomité

Een feestcomité van vrienden en familie wacht thuis de meiden op die zwaar onder de goodie bags de auto uit stappen. De droomgidsen sluiten deze heerlijk dag af met een laatste cadeau dat ze hebben gekregen voor Aya: een zelf te maken dromenvanger, zodat ze eraan herinnerd wordt dat ze mag blijven dromen. Ook deze wordt enthousiast ontvangen. Dan is het moment van afscheid daar, de Droomdag is écht afgelopen. 

Lieve Aya, wat ben je een leuke vrolijke meid vol energie! Jij bent de ster op deze dag. Heerlijk om jou samen met je vriendin te zien stralen tijdens deze Droomdag als echte VIP’s! 

Sponsoren, bedankt!  

Aya haar Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder:

Stichting Lemon Pie  

Silsplace  

Kandinsky  

Melanie Schumacher 

Shinzo  

Sahan supermarkt voor de drankjes 

TM Essentials voor de dromenvanger 

Tekstschrijver Mirthe Rombouts 

Facebook
Twitter
LinkedIn