IMG-20220708-WA0075

Shoppen met Kelsey en naar Wondr experience

De Droom 

Kelsey is een vrolijk en spontaan meisje wat dol is is op shoppen, spelen in een speeltuin  en fan is van LOL en knuffels. 

Droomgidsen

Melanie Thorburn & Susan van Riel 

De Droomdag 

Kelsey wordt in haar klas verrast door de  Droomgidsen, haar moeder, zus en broertje. Nadat ze haar moeder een dikke knuffel geeft en haar traantjes van blijdschap weg veegt, staat ze te springen in de klas.  We lopen met de hele klas naar buiten waar ze weer een wow momentje heeft als zij de kever cabrio ziet staan, versierd met ballonnen in haar lievelingskleur smaragd groen. 

Shoppen bij Shoeby 

Wij worden uitgezwaaid door haar klas en rijden dan naar Shoeby Rosmalen. 

Hier worden wij enthousiast ontvangen door het verkoopteam. Ook staat er als verrassing een prachtige LOL taart van Sweetvibes Bakery. Compleet versierd met LOL poppetjes. Het is echt een feestje voor Kelsey! 

Maar voordat wij taart gaan eten, wordt er heerlijk geshopt. Samen met de stylisten van Shoeby worden er heel wat leuke setjes gepast. Kelsey kan maar moeilijk kiezen, want alles staat haar prachtig.  Ook worden haar haren mooi ingevlochten en wordt er nog een make-upje aangebracht. 

Met een prachtige set en leuke accessoires verlaten wij blij de winkel. 

Lunch in speeltuin 

Omdat Kelsey van buiten spelen houdt rijden wij voor de lunch naar ’t Heike in Nuland. Dit is een leuke speeltuin met kinderboerderij. Hier worden eerst de dieren bekeken, want ook daar is Kelsey dol op. En er wordt gezellig verstoppertje gespeeld met zus en broertje.  

Er is eigenlijk geen tijd om te eten, maar tussendoor worden de broodje met eiersalade toch snel opgegeten.  

Verwonderen bij Wondr Experience

Met volle buik en veel nieuwsgierigheid stapt Kelsey weer in de auto voor een lange rit. Om tijdens de rit wat te knabbelen krijgt Kelsey een snoepbox en flesjes cola om samen met haar zus en broertje van te genieten tijdens de reis. 

Eenmaal aangekomen in Amsterdam stappen wij binnen bij Wondr Experience.  Het is een belevenis vol kleur en sensatie. Je loopt door verschillende kamers waar je iedere keer weer wordt verrast met glitters, knuffels, kleuren en zwembaden vol marshmallows. Het is een en al vrolijkheid en enthousiasme bij Kelsey. Ze kan niet wachten om weer een nieuwe kamer te ontdekken. Ook haar zus, broertje en moeder genieten volop van de fantasierijke decors. Er worden natuurlijk veel foto’s gemaakt en iedere kamer wordt grondig bekeken. 

Het zwembad met de blauwe ballen is toch wel de favoriet van Kelsey. Hier wordt in gedoken en gezwommen alsof het een echt zwembad is. Soms is ze uit het zicht verdwenen, waarna zij weer vol lol en energie uit de ballenbak omhoog springt. Ook het roze zwembad met spekjes is te gek. 

Als we uiteindelijk de laatste kamer uitlopen en het bordje uitgang zien is er heel even een kleine teleurstelling, maar al snel komt ze tot de conclusie dat ze wel dorst heeft.  Er was ons verteld dat wij ook welkom waren bij  Pink Beach.  Dus misschien kunnen wij daar gezellig een drankje doen.  Hier aangekomen kijken wij onze ogen uit, wat een mooie plek. De naam klopt helemaal, je waant je even op vakantie aan het strand en alles is roze.  Dit is een heerlijk plekje om een drankje te doen en even te bekomen van alle indrukken. 

Maar heel veel rust heeft Kelsey nog niet, want ze is heel benieuwd of dit het was, of dat er nog iets gaat komen. Dus verklappen we maar snel dat zij zo nog mag gaan rollerskaten. En laat dit nou toevallig iets zijn wat zij thuis ook heel graag doet.  

Rollerdreams 

Zodra het drankje op is lopen wij naar de ingang van Rollerdreams.  Hier wordt gevraagd wie er allemaal gaan rollerskaten. Uiteraard is Kelsey dol enthousiast en ook haar broertje durft deze uitdaging wel aan. 

Dus zodra zij op de rollers staan, skaten zij de mooie discohal in. Het is gelukkig niet druk, dus Kelsey en Keesje hebben alle ruimte om zich heerlijk uit te leven.  Op het begin is het nog wat onwennig en veel langs de kant, maar uiteindelijk skaten zij de hele zaal door. Geweldig om te zien hoe Kelsey aam het genieten is.  

Na ruim een uur op de rollerskates wordt Kelsey wel moe. Lekker met wat chips en cola in de auto rijden wij naar de volgende locatie. 

Mama Kelly 

We blijven in Amsterdam en hebben een reservering bij het mooie restaurant Mama Kelly. Als we aankomen worden wij vriendelijk ontvangen en krijgen wij een een rondleiding door het restaurant. Kelsey vond het erg leuk en stelde uit nieuwsgierigheid ook leuke vragen.  

Na de rondleiding kregen zij met z’n viertjes een mooi tafeltje aangewezen en mochten een heerlijk mixdrankje van de kaart uit kiezen. Maar tot Kelseys verbazing, mocht zij mee achter de bar en zelf de bestelling gaan bereiden. Na een duidelijke instructie mag kelsey zelf aan de slag. Ze doet het echt heel goed, van het mixen met coctailshaker tot de garnering van vers fruit. En het was het werk wel waard, 4 prachtige drankjes als belonig. 

En tot grote verrassing word er ook nog een schaal vol lekkere zoetigheden geserveerd. Toen was het even stil aan tafel…. 

Je zou denken dat nu de buikjes vol zitten, maar bij de vraag of we onderweg naar huis nog even langs de Mc Donalds moeten rijden, werd er volmondig ja geroepen.  Ook hier is het weer fijn om te zien hoe Kelsey geniet van het samen zijn met moeder, zus en broertje. En wordt er ook even in de buitenglijbaan gespeeld.  

Dan is het nu toch echt tijd om naar huis te gaan en is dit het einde van de mooie  en geslaagde Droomdag.  

Wij nemen afscheid van iedereen en in het speciaal van Kelsey, deze wordt bezegeld met een dikke knuffel en een grote glimlach!! 

Sponsoren Bedankt!

Facebook
Twitter
LinkedIn