Kyan van Aarle Dream4kids 20191219 Rohut 850_9099_-2

Messen, vlammen, vonken en vuurwerk voor Kuan!

DE DROOM:

Kyan droomt over snelle, stoere auto’s, zijn held Sidney Schmeltz, messen testen en ontploffingen veroorzaken. Hij wil weten hoe dingen werken en laat zich graag verwonderen… en dat is op deze Droomdag zeker gelukt!

HOOFDSPONSOR:

DREAMCHASERS:

Lotte en Jeroen

DE DROOMDAG:

Het is 19 december, Kyan van 11 zit in de klas en kijkt nietsvermoedend naar het digibord. Daar verschijnt opeens zijn favoriete Youtuber Sidney Schmeltz met een persoonlijke boodschap. Hij vertelt dat vandaag Kyan zijn Droomdag is en nieuwe toekomst gaat beginnen! Eerst een t-shirt van Stone Island aantrekken en dan ziet de hele klas hoe een snelle Porsche Cayman voor de school komt rijden. Zijn beste vriendje Mees, grote broer Djay en papa kunnen natuurlijk niet ontbreken op zijn Droomdag.
Met de Porsche rijden we richting Den Haag. Onderweg wordt natuurlijk wel even getest hoe snel de Porsche kan optrekken.

Een échte messenmaker.

Aangekomen in Den Haag ontmoet Kyan een échte messenmaker, die vertelt hoe je het allerbeste mes moet maken. Kyans ogen worden groot als hij hoort dat de messenmaker met dat mes van alles stuk gaan hakken. Dit lijkt wel zijn lievelingsprogramma ‘Forged in Fire’! Al gauw worden balken met een paar klappen doorgeslagen, sneuvelen tennisballen, golfballen en wordt een ananas in plakjes geslagen. Kyan geniet volop en krijgt ook nog een speciaal voor hem gesmeed mes mee. Om deze activiteit af te sluiten mag hij nog naar de nok van het pand en abseilen met een lier.

Special effects.

Onderweg naar de volgende bestemming gaan we met de Porsche door de McDrive en dan komen we in Dronten bij een bedrijf dat special effects maakt voor diverse concerten en tv-programma’s. Nu weten we hoe je low fog, een vonkenregen en kunstsneeuw kunt maken of explosies en vlammen creëert. Kyan helpt met de aansluitingen en bedient de knopjes. Hij ontvangt daarvoor zijn welverdiende certificaat assistent pyrotechnicus.

Afscheid van de Porche.

Helaas moeten we dan bij Porsche Centrum Gelderland de Porsche weer inleveren, maar niet voordat we een VIP-rondleiding hebben gekregen en het museum met de meest exclusieve auto’s hebben gezien. De kinderen krijgen een mooie goodiebag en dan sluiten we de dag af bij La Cubanita in Nijmegen, waar vuurwerk bij het dessert natuurlijk niet mag ontbreken! Van Natuurhuisje.nl mogen ze nog een weekendje met elkaar in de natuur overnachten. Ook krijgt hij nog een set mooie dartpijlen.

Als we Kyan vragen wat hij het mooiste van de dag vond, kan hij niet kiezen en dan weten wij genoeg… Kyans dromen zijn uitgekomen! Mag dit een nieuwe start voor hem zijn naar een mooiere toekomst.

SPONSOREN BEDANKT:

En alle vrienden, familie en collega’s voor de donaties.

De prachtige foto’s zijn van Rob Hutting die erin geslaagd is alle mooie momenten vast te leggen.

Dank Rob voor jouw tijd en werk!

Facebook
Twitter
LinkedIn