Jahela 7

Jade: ‘Dit is een dag om nooit meer te vergeten!’

Droom 

Jade droomt ervan om de hele dag lekker te tutten met make-up, haar, nagels, kleding en een fotoshoot. Maar natuurlijk ook met lekker eten!  

Roze verrassing!

Vroeg in de ochtend wordt Jade verrast op school. Nietsvermoedend zit ze in de klas als de begeleider van Dream4kids met haar moeder in de klas verschijnt. De hele klas loopt met hen mee naar buiten. Dan verschijnt van achter de bosjes een enorme roze limousine. Wat een verrassing. Ze mag samen met haar vriendin mee op pad. Eenmaal ingestapt is het een groot feest. Muziek, limonade, kinderchampagne. Ze geniet met volle teugen. 130 procent enthousiasme! 

De mooiste krullen 

De eerste halte is bij Disco kappers in Oss. Waar Jade soms twijfelt of ze wel blij is met haar krullen kan ze nu haar geluk niet op. Het haar wordt in laagjes geknipt en ze krijgt highlights. Ze is enorm blij en dankbaar. Dit kapsel moet blijven! 

Een winkel vol snoep 

Vervolgens loopt Jade met haar vriendin de Jamin in Oss binnen. De deuren sluiten tijdelijk voor andere gasten en ze mag een korte tijd gratis snoep scheppen. Wat wil je nog meer? Ze kan haar geluk niet op. Trots laat ze de buit zien.  

Wie is de mooiste van het land?  

Bij Health & Beauty Center Oss wordt Jade door een visagist opgemaakt. Ze poseert voor een paar mooie foto’s en biedt de sponsor een meegebracht cadeautje van Dream4kids aan.  

Heerlijk theetjes drinken 

Ondertussen niet te veel snoepen uit de zak van de Jamin want er volgt een High Tea bij Lekker Vertrouwd. De bediening door mensen met een verstandelijke beperking maakt deze locatie extra bijzonder. Ze vindt het heerlijk.  

Als een diva gekleed 

De droomgidsen houden Jade een beetje voor de gek want ze zeggen dat een superstar ook moet sporten. De volgende halte is dus een sportief uitje! Maar nee hoor. Ze rijden rechtstreeks naar kledingwinkel Diva Things waar ze gratis een top en een accessoire mag uitzoeken. Dit is helemaal haar stijl! Uiteindelijk staat ze volledig in nieuwe kleding voor de spiegel en is ze ongelooflijk blij en gelukkig. Een absoluut hoogtepunt van de dag. Ze weet dan nog niet dat haar moeder ook de rest van de outfit voor haar aanschaft.  

Gladde nagels 

Ook volgt er nog een stop bij nagelstylliste Anita van Rossum. Ze krijgt een mooi gellakje op haar nagels. Het ziet er prachtig uit.  

Een echte fotoshoot 

Dan is het tijd om nog een eindje te rijden. In Macharen stappen ze de fotostudio van Janssen fotografie binnen. Er volgt een echte fotoshoot! Jade weet perfect te poseren. Ze krijgt van haar moeder de rest van haar outfit. ‘Dit is de mooiste dag van mijn leven!’ roept Jade.   

All you can eat 

Om de dag af te sluiten wordt er gegeten bij all you can eat restaurant Onsz in Oss.  

Ook aan de details is hier gedacht want op haar dienblad staat zelfs de tekst: ‘welkom bij de Droomdag van Jade’. 

En er volgt nog meer! 

Eenmaal thuis ontvangen Jade en haar familie nog 5 kaarten voor de band Broederliefde en een weekend in de Efteling. Met deze tickets is de droom nog niet voorbij en volgt er binnenkort meer. Jade kan het niet geloven: ’Ik zou dit nog een keer willen beleven!’ 

Een dag om nooit te vergeten! 

Voor droomgidsen Saskia en Lonneke was deze dag erg bijzonder. Het enthousiasme van Jade maakte het tot een feestje. Een dag om nooit meer te vergeten aldus Jade. Ze raakt er niet over uitgesproken en spreekt gedurende de dag vele keren haar dankbaarheid uit. Deze dag zal haar lang bijblijven. 

Droomgidsen:  

Lonneke en Saskia   

De Droomdag van Jade was onvergetelijk door medewerking van: 

Facebook
Twitter
LinkedIn