suze-2-1

Dansen en een fotoshoot voor Suze! 

DE DROOM

Suze (10) wil heel graag dansen en een fotoshoot  

DREAMCHASERS

Lilian & Ingrid 

DE DROOMDAG

Suze wist niet wat haar overkwam toen ze op een donderdagochtend nietsvermoedend in de klas zat. Terwijl het buiten plensde van de regen, werd zij verrast door Ingrid en Lilian. Met een grote schaal vol met zelfgemaakte cupcakes voor de hele klas en een enorme tros gekleurde ballonnen werd niet alleen Suze maar ook haar vriendje Geert overvallen en meegenomen voor haar Droomdag. Terwijl de hele school hen voor de ramen stond uit te zwaaien, stapten Suze en Geert in een heuse limousine, klaar voor… ja, waarvoor eigenlijk? Dat was één grote verrassing! 

Toen ze van de schrik waren bekomen, werden Suze en Geert meegenomen naar Arena Kappers in Eindhoven. Suzes mooie lange haren werden gewassen, geföhnd en gekruld, zodat ze klaar was voor haar Droomdag. En die begon… met een confettidouche! Een confettidouche voor de deur van 4funkyflavours in Eindhoven, waar Suze en Geert werden ontvangen door het hele team van kledingspecialisten. Voordat het tijd was om de mooie, kleurrijke kleding te bekijken met een ‘personal shopper’ en verschillende outfits te passen, werd er eerst ranja en (veel te veel) koekjes en cakejes geserveerd, want op een lege maag kun je geen kleding passen, toch? Daarna mocht Suze een nieuwe outfit uitzoeken. Ze paste van alles; rokjes, jurkjes, shirtjes, jasjes, en uiteindelijk koos ze de allereerste outfit die ze gepast had. Ook Geert koos een stoer nieuw shirt en daarna was het tijd om deze mooie stoere tieners op de foto te zetten. Waar? In de zuurstokroze, kleurrijke ijssalon Intelligentia! De fotograaf stond hen al op te wachten en als echte modellen poseerden ze voor de camera. Het middagprogramma stond al weer op het punt van beginnen, maar niet voordat de ochtend werd afgesloten met natuurlijk… een ijsje! 

Dat was nog maar het voorgerecht, want Suze en Geert gingen daarna naar het pannenkoekenhuis voor de ‘echte’ lunch. De maag moest namelijk goed gevuld zijn voor het vervolg van de Droomdag. Bij CKE, het huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven, werden ze opgewacht voor een dansworkshop. Na wat oefeningen en goed rekken en strekken kon het oefenen voor een heuse dansvoorstelling beginnen. Suze en Geert bleken natuurtalenten! Goed opletten en goed tellen wierpen hun vruchten af, want ze verrasten Ingrid en Lilian met een prachtige dansvoorstelling.  

Om even bij te komen van de actieve middag vervolgden Suze en Geert de middag met het maken van hun eigen t-shirt! Met gekleurde stiften maakten ze er een vrolijk geheel van en met een drankje konden ze daarna even relaxen van de tot nu toe zeer geslaagde Droomdag.  En even opladen, want de dag vol verrassingen was nog lang niet voorbij. 
Suze kreeg een berichtje… TikTokker Glen Fontein, die meer dan 1 miljoen volgers heeft op TikTok, nodigde Suze in een persoonlijk berichtje uit om naar Youseum in Leidschendam te komen, het nummer 1 Social Media museum in Nederland, om hier een TikTok-video met hem op te nemen! Ook werd Suze verrast met een interview in de rubriek “Mazzelmeiden” in de Tina! Eind deze zomer ligt de Tina met Suzes interview in de winkel. Suze wordt een echte beroemdheid zo! 

Na al deze verrassingen werd de Droomdag afgesloten bij Pizzeria La Vita è Bella in Eindhoven, met als toetje… wéér een ijsje! En als extraatje stond er een prachtige bos roze rozen op tafel voor Suze. Bloos! 

Met een volle maag stapten Suze en Geert weer in de limousine om moe maar voldaan weer naar huis te rijden. Daar wachtte nóg een verrassing: 2 T-Toys had een gave Playmobil set cadeau gedaan aan Suze. Wat voor een set? Een kledingwinkel, wat toepasselijk! Ook kregen Suze en Geert allebei een vakantieboek en met een laatste foto omringt door al deze cadeaus en twee vermoeide maar blije gezichtjes sloten ze de Droomdag af. Hier zullen ze nog heel lang van nagenieten, dat weten we zeker! 

SPONSOREN, BEDANKT! 

Suze’s Droomdag zou nooit zo’n daverend succes geweest zijn zonder: 

Facebook
Twitter
LinkedIn